Şimdi Ara

telefona dünyanın parasını vermem onun yerine herşeyin en iyisini alırım diyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • K700i alınmaz bi kere hafıza olayı çok büyük bir - onun için. Bence discman + dijital kamera alman çok daha mantıklı, ya da S700ü bekle ama o da çok pahalı
  • s700 çıkala 1-2 ay oldu
  • ben size en iisi bit pazarından parça parça alıp 10 milyon bi kameralı tel yaparım
  • ok bekliyorum
  • yaw sallen mobiletechtr nezaman olcak
  • parayı yatırınca olcak kardeşim hatta tenikeri arıyom su anda
  • dostum sponge bob. eğer fotoğraf hastasıysan tabiki cep telefonlarının fotoğraf kalitesi seni tatmin etmicektir. ancak çoğumuzun telefondan bekledikleri foto mp3 radyo gibi özellikleri kısıtlı kalitede de olsa birarada sunmasıdır. 7610un mp3 kalitesi iyi olmayabilir ama fotosu idare eder. sx1in belki fotosu kötüdür ama radyosu ve stereo sesi vardır. eğer hepsini mükemmel kalitede isteseydik telefon+mp3çalar radyo+fotoğraf makinası bunların hepsini yanımızda taşımak zorunda kalırdık. dediğim gibi fotoğraf çekimini mükemmel kalitede ve ayrıca çok kaliteli bi mp3 dinlemek istiyosan ayrı ayrı cihaz alcaksın. yada biraz daha bekleyip 2megapixel kameralı stereo mp3lü bi telefonun çıkmasını bekleyeceksin
  • bekleme alsın s700 sadece 1,3 pixelcik
  • herşeyin iyisi derken telinde iyisi içine giriyorsa bu demektirki dünyanın parasını vereceksin....
  • Hepsini ayrı ayrı al bence...Taşımak sorun olsa da böylesi daha iyi olacaktır..
  • abi bende 6600 var beni hiç tatmin etmedi berbat bi telefon hem yavaş hem foto kötü vs.vs. bok gibi ..

bende zaten iRiver iMP-150 Mp3 player var çok güzel bi cihaz ama normal büyüklükte discman zaten ben hep yanımda çantayla gezerim o var yanına bi de 5 milyonluk güzel radyo alırım .. sonra 6600 ı 500 e satarım .. 300 milyona 5mp. digital kamera alırım bi de siemens küçük alırım olur işte tam
  • sen bu işi çözmüşsün ben arkadaşlarıda anlıyorum her an yanlarında sigara paketi kadar bişi taşıyıp az buçukta olsa herşeyden aynı anda faydalanmakta güzel
  • Amac mobil yasamaksa telefon alacaksın.

Yoksa kim tasır o dedigin aletleri?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.