Şimdi Ara

telefona dünyanın parasını vermem onun yerine herşeyin en iyisini alırım diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi büyük bir çelişkideyim. ya parama kıyıp se k700 alıcam yada mantıklı olanı yapıp bi discman bi 3.2Mp li dijital fotoğraf makinası bide 250 milyona hiçbişey yapmayan yanlız cepte taşınılan, konuşulan ve renkli ekranı olan bi telefon alacam.2 durumda da aynı parayı veriyorsun. 2. seçeneğe uyarsam çok kıyak resimler çekecem hem nasıl olsa kameralı telefonu olanlar bi kaç ay sonra kamerayı bile unutuyolar. müzik dinlerken hafıza, bulutut,otobüste telefonu kapat gibi dertlerim olmayacak. se 700 ü alırsam ne olacak, karizmam olacak, bi çıkaracam ortamlarda millet yıkılacak. ama ne resim ne müzik beni tatmin etmicek hadi bakalım. siz ne düşünüyosunuz.

• eğer amacın müzik dinleyip foto çekmekse ayrı ayrı alacan..
    ama ben karizma yapmak istiyorum dersen tel alacan..o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

eğer amacın müzik dinleyip foto çekmekse ayrı ayrı alacan..
    ama ben karizma yapmak istiyorum dersen tel alacan..o zaman
    bence ayrı ayrı al. çünkü Türkiyede satılan, bir dijital fotoğraf makinasının kalitesine erişmiş, bir mp3 playerdan daha iyi mp3 çalan bir telefon
    bulamazsın. her aleti amacına uygun kullanmak lazım çünkü o aletler sadece o amaç için yapılmıştır. dijital foto mak.+küçük bir mp3 player+küçük bir telefon al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vain

bence ayrı ayrı al. çünkü Türkiyede satılan, bir dijital fotoğraf makinasının kalitesine erişmiş, bir mp3 playerdan daha iyi mp3 çalan bir telefon
    bulamazsın. her aleti amacına uygun kullanmak lazım çünkü o aletler sadece o amaç için yapılmıştır. dijital foto mak.+küçük bir mp3 player+küçük bir telefon al.

Alıntıları Göster
    Valla kardeşim bence hiç diskman kasma. Benim bir Kodak CX6330 digital cameram var. Fotoğraf onunla çekiyorum. Kaliteside bana yetiyor. Profösyönel değilim. Birde N-GAGE alacağım. Müzik ve radyo dinlemek için ayrıca canım sıkıldıkça oyun oynamak için bence en ideali bu. Küçük mp3 palyer alsam 128mb'lık mp3 playerlar 100 dolardan aşağı fiyata yok.

Yani sonuç olarak 1 adet N-GAGE ve 1 adet 3.2Mp'lik camera en ideali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 13 Kasım 2004, 22:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Valla kardeşim bence hiç diskman kasma. Benim bir Kodak CX6330 digital cameram var. Fotoğraf onunla çekiyorum. Kaliteside bana yetiyor. Profösyönel değilim. Birde N-GAGE alacağım. Müzik ve radyo dinlemek için ayrıca canım sıkıldıkça oyun oynamak için bence en ideali bu. Küçük mp3 palyer alsam 128mb'lık mp3 playerlar 100 dolardan aşağı fiyata yok.

Alıntıları Göster
    pahalı telefon almak ne zaman karizma yapmak oldu diye sordum sen ne diyon bir 7610 un varsa kızlar sana hasta dediler ama ben bmw 530 alacam o zaman ne olur dedim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ImHOTeP

pahalı telefon almak ne zaman karizma yapmak oldu diye sordum sen ne diyon bir 7610 un varsa kızlar sana hasta dediler ama ben bmw 530 alacam o zaman ne olur dedim.....

Alıntıları Göster
    2 hafta once arkadasımın isyerinden 105 milyona minton 3110-128 mb mp3 calar alcaktım ama artık sx 1 im var.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

2 hafta once arkadasımın isyerinden 105 milyona minton 3110-128 mb mp3 calar alcaktım ama artık sx 1 im var.....

Alıntıları Göster
    Bence sen incecik bi dijital fotoğraf makinesi,mp3 player256 mb lik, 300 milyonada güzel bi telefon al.Buynalrın hepsi seni dahabi karizmatik yapacaktır.Emin ol.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

en güzeli..hem şekil tel hem güzel makine

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

en güzeli..hem şekil tel hem güzel makine

Alıntıları Göster
    hepinize iyi bayramlar.
    şu bayram koşuşturmasını yapiim durumu bi güzel değerlendirecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sponge bob

hepinize iyi bayramlar.
    şu bayram koşuşturmasını yapiim durumu bi güzel değerlendirecem.

Alıntıları Göster
    ehuheu ben olsam mp3 player ve bitanede digital foto mak alırım...en iyisi bu dıye dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

ehuheu ben olsam mp3 player ve bitanede digital foto mak alırım...en iyisi bu dıye dusunuyorum..

Alıntıları Göster
    aslında doğrusu herşeyin iyisini almakta şimdi nerdeyse hepsinde kamera mp3 radyo olacak zaten.... aslında kimsenin foto çekeceği yoktu herkes fotocu kesildi birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

aslında doğrusu herşeyin iyisini almakta şimdi nerdeyse hepsinde kamera mp3 radyo olacak zaten.... aslında kimsenin foto çekeceği yoktu herkes fotocu kesildi birden

Alıntıları Göster
    walla mp3 gayet hoş k700i nin ama kamera tabiki 3,2 bir kamerayla kıyas edlimez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salleen

walla mp3 gayet hoş k700i nin ama kamera tabiki 3,2 bir kamerayla kıyas edlimez

Alıntıları Göster
    benimde amacım müzik dinlemek karşıda bit pazarı war bari orda 1 milyon radyo alıyım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be®k

benimde amacım müzik dinlemek karşıda bit pazarı war bari orda 1 milyon radyo alıyım....

Alıntıları Göster
    al ozaman kardeşim telefonada seloteyple yapıştırırsın hatta kamerayıda iple bala bir 3310 a
  • quote:

al ozaman kardeşim telefonada seloteyple yapıştırırsın hatta kamerayıda iple bala bir 3310 a

Alıntıları Göster
    Bencede paranı çöpe atma Mantıklı olanı yap.Zaten birkac hatada bıkıcan bir tel yerine uzun sure kullanabilecegin Digital Makine ve ucuz bir tel al.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

• quote:

Orijinalden alıntı: redbee

quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaw harbiden ama bir arkadaşdan almanlarım n-gage e bluetoothlu kamera entegre ettiklerini duymuştum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 14 Kasım 2004, 16:02:03 >
  • quote:

Yaw harbiden ama bir arkadaşdan almanlarım n-gage e bluetoothlu kamera entegre ettiklerini duymuştum ama

Alıntıları Göster
    Aslında N-Gage kamerasız filan ama nokianın kameralı kulaklığından alırsan birtane al sana kameralı N-Gage olur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    nasıl yapmışlar len
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.