Şimdi Ara

BİR ŞEYİ ALMAK ÇOK KOLAY DA SATMAK İMKANSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bi arkadas vardi eveveve ben sunu alirim bunu satarim sunu yaparim bunu yaparim vs vs sallayip dururdu sonucta paspas oldu finansal açıdan neyse

Ona tek bir sey sorardim : "hayatinda hic bir sey sattın mi?"

Cevap:sessizlik

Bir şey satin almak cok basit bunu bir konsoldan tut telefona oradan bir kitaba arabaya eve arsaya bilgisayara bilgisayar parcasina oyuna bir hesaba kaleme kitaba nota her seye uygulayabilirsin

Almak 1 saniye cikar parayi ver bitti gitti hepsi bu

Ama satmak ABAAAAAAOOOOVV abi bir şey satmak kadar zor bir şey var mı la bu dünyada? Sen tut ederinin yarısını iste gene gelir adam der ki çok diyon gardaş ederinin 10da 1ini vereyim ajajajsj ve sonra gelip o paraya da almaz mal basinda bir daha pazarlik etmeye kalkar falan filan

Zamanında babam esnafkene ayda 5000 dolardan fazla kâr ettigi oluyormus bizim o zamanlardan kalma bir refahimiz var bu refah 2014e kadar sürdü o arada bizimkiler ABİ GEREKLİ GEREKSİZ NE VAR NE YOK ALMİSLAR HER SEYİ ALMİSLAR YA bizim evden 2.5 tane ev cikar o derece

Neyse abi ben bunlari senelerdir ata ata sata sata bitiremedim letgo sahibinden fb market vs vs yok bitmiyo omg antalyaya tasindik ev sahibi bir cok esyayi evinde birakmisti artik sigamadik mecbur 2 tane yatak 1 tane salon takimi 2 cekyat falan bir sürü sey attik çöpe

Gecen de yine eskiden kalma 0 bir tencere var elimde senelerdir ilanda internet fiyatinin en düşüğünden daha azini istedim hep simdi 2 3 kisi yazdi ulan bi baktim 700 istedigim mal en ucuz 1150 olmus hala pazarlik soruyorlar

Abi sildim ilanlari hepsinin de konusmasini sildim bazen engelliyorum da insanın gerçekten kanina dokunuyor artik bu insanlarin aymazlıkları

Instagramda resellerlara bakıyorum adamlar 1 dolara aldigini ebayde 10 dolara çakıyor aaah dunya ah VAllaha yanlış ülkede doğmuşum içinde yikandigim 2. El kuveti bile satacak zekam ve kabiliyetim var la benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız 2.elde gerçekten sıfır gibi temiz kullanan insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde Büyükada'ya bisiklet kullanmaya gittiğimizde arkadaş saatlerce satın aldığı ve alacağı ürünleri anlattı. dönüşte yemek için de fine dining restorana gidelim dedi. herif tam bi para harcama hastası. dedim kardeş sen git ben gelmiyorum.

900 bin liraya hoparlör alacakmış geri zekalı. zengin falan sanmayın haa 65 bin TL maaşı var özentinin. 40 yaşında babasının evinde yaşıyo ama 900 bin TL'ye hoparlör alacak. babasının yerinde olsam evlatlıktan reddederim.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam konu açsana okuyalım senin konular iyi olıyor

OHAHAAAAAA YUUUUH 900 BİNE HOPARLÖR MÜ ULAN O PARAYA SIFIR HOPARLÖRLÜ ARABA ALİNİR PUAHHA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    alacağından değil, lafta ben çok kültürlüyüm en profesyonel hoparlörlerle ilgileniyorum sizin gibi Bluetooth kulaklıktan dinlemiyorum demeye getiriyo. elemana dedim ki ben kişi başı 1000 TL vereceğimiz bi restorana gitmem dedim. bana verdiği cevap: 1000 TL pahalı değil ki ben kız arkadaşımla 12 bin TL hesap ödedim diyo.

işte kazıklanmayı marifet zanneden, sözde modern Türk insanı.

geçen Avrupa'dan gelen biri söyledi. Avrupa'da parasının karşılığını vermeyen restorana kimse gitmez dedi. Türkiye'de ise zıddı durum var dedi. hakkaten doğru.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    ne açayım üstad aklıma geldikçe anlatıyom işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Reis ev vlogu yapsana senin evi cok merak ediyorum duzenli tertipli biri olduğun için

• Uup

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka

Yav ben kendi esyalarimi sonuna kadar sadelestirdim tamam mi

Evde her yer pis olsa benim oda gene full derli toplu neden çünkü gereksiz her sey ya atıldı ya satıldı 3 5 tane sacma sapan sey varsa vardir

Ama evde o kadar cok ki gerçekten bas edemiyorum

• ortadoğuda 2. el satmaya çalışıyorsun sen olsan alırmısın. ıraktan bulgaristandan irandan 2. el ürün alırmıydın. ben almazdım

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

Çek yükle mesaj at letgo ile kolay sat letgoooooooo

• Elimdekileri satmaya uğraşıp başımı ağrıtacağıma, ihtiyacı olan sevdiğim birisine vermeyi tercih ederim. Sıfır ayarında ürüne yarı fiyat çekiyorsun hemen satılsın uğraştırmasın diye, onlarca soru soruyorlar, uğraştırıyorlar, üstüne bir de daha da pazarlık yapmaya çalışıyorlar.

• Bakalım şoray bit pazarından aldığı kemanları satabilecek mi

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam bu letgodaki mantığı çözemedim adam hala satılık mı diyor buyurun diyorsun cevap yok niye böyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.