Şimdi Ara

PARA BİR İNSANI BUKADAR DEĞİŞTİRİR---(foto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne var bunda?
  • funda arar çok başarılı bir sanatçıdır
  • onu para değil sesi ve sanatı değiştirdi + kadının 8 sene aynı şekilde kalacak hali yok + seninde paran olsa sende daha bakımlı olmak istemezmisin

boş konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

onu para değil sesi ve sanatı değiştirdi + kadının 8 sene aynı şekilde kalacak hali yok + seninde paran olsa sende daha bakımlı olmak istemezmisin

boş konu

konuyu açan arkadaşın canı sıkıldı heralde
  • Saçma bir konu.O kadın çok iyi bir sanatçı.Parasıyla kendini daha iyi edecek tabiiki ne var bunda.
  • Para insanı nasıl değiştirir?
    Bir zamanlar Atatürk e saygı duyuyoruz onu seviyoruz o bizim liderimiz diyenler
    Arkalarına maddi desteği aldıktan sonra çıkıp biz Atatürk ü sevmiyoruz derler, Saçma sapan kağıt parçalarında Atatürk ü protesto edercesine karikatür , resim hatta yazı reklamı yaparlar, ama çıkıp karşılarına sorduğumuzda hayır biz öyle demek istemedik derler:) Ama arkalarında biraz daha güç olsa, daha neler derler neler... Funda Arar a gelince değişip değişmediğini anlamak o kadar kolay değil, sadece 1 fotodan konuşmak ki bu foto da klibin fotosu olunca çok saçma olur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fundayı bende severim kötü niyetle açmadım sonuçta para insanın karakterini değiştirmesin gerisi sorun değil ayrıca ses var ama kulak zayıf türk sanat müziği okuyamıyor müzisyen arkadaşlar beni anlar koma sesler olmadan tsm olmaz thm de olmaz makam bilgisi ister
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

Para insanı nasıl değiştirir?
    Arkalarına maddi desteği aldıktan sonra çıkıp biz Atatürk ü sevmiyoruz derler, Saçma sapan kağıt parçalarında Atatürk ü protesto edercesine karikatür , resim hatta yazı reklamı yaparlar, ama çıkıp karşılarına sorduğumuzda hayır biz öyle demek istemedik derler:) Ama arkalarında biraz daha güç olsa, daha neler derler neler... Funda Arar a gelince değişip değişmediğini anlamak o kadar kolay değil, sadece 1 fotodan konuşmak ki bu foto da klibin fotosu olunca çok saçma olur bence.

Ulu önderi böyle her gördüğü konuya yazanları görünce sinirleniyorum. Örnek vereceksen git başka bişeyden örnek var Ata mızı ağınıza sakız yapmayın. Konu funda arar sen Ata mızdan bahsediyorsun. Böyle yapınca kimse Atatürk ü fazla sevmiş olmuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Ulu önderi böyle her gördüğü konuya yazanları görünce sinirleniyorum. Örnek vereceksen git başka bişeyden örnek var Ata mızı ağınıza sakız yapmayın. Konu funda arar sen Ata mızdan bahsediyorsun. Böyle yapınca kimse Atatürk ü fazla sevmiş olmuyo

Atatürk ü fazla sevmiş olmak için yukarda gördüklerini yazdığımı da nerden çıkarttınız?
    Para insanı nasıl değiştirir demiş, bende böyle değiştirir dedim. Bende benim yazdığımı alıntı yapıp, muhalefet olanları sevmiyorum, burası bir forum ve konunun dışına çıkmadan yorumumu yaptım.

• herkes işini hakkıyla yapsında degişsin hakkını veriyo kadın,boş konu.
  • cok basarılı bı sanatcıdır
  • Demek istediğini anladım kardeşim.
  • Yengeniz olur sulanmayın la
  • quote:

tebrik ediyorum

en büyük örnek fırıldaklardır. zamanın hızlı komünistleri, parayı görünce nasıl da çark etmiş
    hey gidi günler hey

funda arar çok başarılı bir sanatçıdır. öyle magazinde de ön planda değildir. örnek verilecek son kişilerdendir

• acaba kadının göğüs dekoltesine mi laf etti ki.anlamadım olay bakımlı olmaksa ne var bunda.yoksa parayı buldu açıldı mı diyosun.öleyse onu tanınmak için yapardı.zaten sesi ortada.konuyu anlamadım kısaca çok mu safım acaba.
  • İyi o zaman parası olsun ama hiç bakım yapmasın kendine çirkin çirkin çıksın tv lere saçma topic
  • anladıgım kadarıyla herkesın ortak bı fıkrı var

"Bi bok anlamadık"
  • KORKABİLİRSİNİZ.BENİM MESAJA BAKMAYIN

Önce

Sonra

• Didem Özgü

Petek Dinçöz

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=14343&p=1&rid=2369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 23 Kasım 2008; 1:26:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.