Şimdi Ara

Telefona kernel nasıl yüklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Samsung Galaxy Ace 2 cihazım var. 4.1.2 çok kastığı için cyonagenmod 11 kullanıyorum. rom yükleme vesaire bunlar hakkında herşeyi öğrendim. Fakat kernel ne işe yarar neden yüklenir özellikleri nedir nasıl yüklenir hiç bir bilgim yok beni bu konuda bilgilendirebilecek biri var mı ?

• Kernel linux sisteminde cekirdek yonetimidir.Kernel islemci hizini,ram yonetimini ve bircok seyi kontrol eder.Odin ile yuklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokemonmaster kullanıcısına yanıt
    CyanogenMod yüklediğinizde zaten kernelde otomatik olarak yükleniyor. Ek olarak herhangi birşey yapmanıza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

CyanogenMod yüklediğinizde zaten kernelde otomatik olarak yükleniyor. Ek olarak herhangi birşey yapmanıza gerek yok.

Evet özelliklerden kernele baktıgımda farklı. ama cyanogeni indirdiğim yerde Linux Kernel 3.0 yükleyin diyordu. Yüklemem gerek mi sizce ? gerekiyorsa odinden nasıl yükleniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokemonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Evet özelliklerden kernele baktıgımda farklı. ama cyanogeni indirdiğim yerde Linux Kernel 3.0 yükleyin diyordu. Yüklemem gerek mi sizce ? gerekiyorsa odinden nasıl yükleniyor ?

Yüklemeniz gerekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apk uygulama nasıl yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.