Bildirim
Telefoncu Olan Varmı Telefon Hakkında Soru?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihaz tamir görmüşmü diye bakılır. -
nerden anlıyolar tamir görüp görmediğini neresinde bakıyolarkı? -
upupup -
Vidalardan anlarlar. -
arkadaş doğru diyor.
bide sen sabahtan beri tel diyodun satıyomuşun
hangi markaydı -
imei kontrol,tamir görüp görmedigi,üretim yeri vs. -
6500 slide satıyorum full aksesuarlı...Dusunen varsa pm atabılır + telefoncular tam olarak neresıne bakıyo telefonu acıp 2dekkada fıyatı soluyolar bı seyı vardır bunun arkadaslar? tam olark nesıne bakıyo? -
Arkadaşlar yatıcam sızı beklıyorum akıl verıcek vamrı? bide telefonu satarken ıcne garantısını koyucam + bir parasaglar dımı?ide fatrusaınıda ıstıyolarmıs yanında ama babamın adı fılan yazıyo sorun cıkmazmı ?faturarayı vermeyı dusnumuyorum... -
Upsss
-
batarya 1 tarih tamir vs 2 bukkadar!!!!!!!!!!11 -
tamamda arkadslar sormak ıstedıgım soru neresıne bakıyolar telefon ıcını acıp + yukarda soledıım garantı faturfa fılan mevzusu -
kardeş nereye bakacak tarihin yazdığı yere bakıyor vidalara vede -
ok tamam ozaman anladım su fatura ısı fılan ne olucak? -
haa faturayı mı soruyo adam !!! faturayı vercen -
1- vidalara bakılır (vidalarda aşınma varsa cihaz açılmıştır)
2- sıvı temas etiketlerine bakılır (ericsson, nokialarda sıvı temas varsa kırmızı olur, samsunglarda mor etiket beyaz olur)
3- cihazın üzerindeki imei numarası, etikettekiyle tutuyormu ona bakılır
4- vidalarda beyazlama matlaşma varsa sıvı temas vardır
5- görünen bir yerinden anakartın rengine bakılır, anakart matlaşmışsa board yıkanmıştır, ya sıvı temastır yada fluxlanmıştır yani ağır tamir görmüştür
6- kapağın ek yerlerine bakılır gevşeme aşınma varmı diye, gevşeme varsa cihaz düşürülmüştür.
ikinci el telefon alırken bunlara bakabilirsiniz, ayrıca
1- arama yapın,
------arama yaparken arama hemen gerçekleşiyor mu? hat düşmesi var mı? arama yaparken telefonun ışıkları zayıflıyormu bunlara bakın. ses iletişimine bakın, mikrofona üfleyin kulaklıktan üfleme sesini dinleyin. parazitlimi ona bakın
2- bluetooth'u açın
------nokia'larda bluetooth un çalışmaması bir çok problemide beraberinde getirir
3- kameraya bakın
------nokia'larda kamera problemlerinin düzeltilmesi ağır tamir gerektirir ve başka sorunlarda oluşabilir
4- şarj olup olmadığına bakın
5- dış hoparlör sesine bakın
6- titreşimine bakın
7- hafıza kartının çalışıp çalışmadığına bakın
8- telefonu çalışırken elinizle kafifçe vurun kapanma oluyormu ona bakın
9- kızaklı telefonlarda, kızağı çok yavaşça açarken kulağınıza götürün ve kızağın sesini dinleyin eğer "çıtır çıtır" ses geliyorsa cihazın flex kablosunda çatlak vardır 20 güne kadar cihaz elinizde patlar
10 - telefonu elinizde yarım saat kadar kurcalayın. arama yapın, mesaj atın, müzik dinleyin. eğer durup durduk yerde pili boşalıyorsa kesinlikle almayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X