Şimdi Ara

Telefonda GPS olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk telefonum sony ericsson t220 idi. sonra k700 ü 2 sene kullandım ve k750ye geçtim. Bu yaz buda 2. senesini dolduracak vve emekliye ayıracağım. Şimdi almak istediğim telefon ise W760 yada C702. Aslında başta W760'a çok ısınmıştım ama C702 yi görünce c702'ye yöneldim. En çokda kamerası görünümü ve su geçirmezlik özelliği nedeniyle.Şimdi ikisindede dahili GPS var ve aslında çokda kullanmayacağım bir özellik ama sormak istediğim bi çift soru var.

anladığım kadarıyla Navigasyonu ister kendi haritamız isterde GoogleMaps haritaları ile yapabiliyoruz.

1-peki bazı telefonlarda 1 aylık navigasyon pakedi hediye vs yazılar var. yani ben navigasyonu bedava kullanamayacakmıyım?
    2-Google maps haritaları telefondamı yoksa interettenmi giriliyor.
    3-Telefonda türkiye haritaları yoksa biz harita yükleyebilicekmiyiz? (Normal GPS Alıcılarına karayolları haritaları vs. yükleneebiliyordu. bundada bu sistem varmı?)

İyi günler

http://farm3.static.flickr.com/2355/2329897723_cbc26556f7.jpg?v=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatb55 -- 24 Ağustos 2008; 11:05:42 >

• 1 ay geçti 0 cevap helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serhatb55

1 ay geçti 0 cevap helal olsun

24 Ağustos - 3 Eylül

9 gün

• 1. Dahili GPS varsa bedavadır , mesele n95 lerin yanında 1 aylık paket veriyolar ama gerek yok aslında onlara sitesinden yükleyebiliyolar çnkü .
    2.Telefondan giriliyo , internete gerek yok , sadece haritaları yüklemek için ihtiyaç olabilir .
    3.Bildiğim kadarıyla sonradan yükleniliyo .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.