Şimdi Ara

TELEFONDA KAYITLI KİSİLERİ BİLGİSAYARA AKTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nokia 6230 telefonum var ve tum kisiler tel hafızasında kayıtlı.bunları bilgisayara aktarmak istiyorum ama nokia pc suite yedekleme prog bunları aktarmıyor...nasıl halledecegimi bilen varsa ltfn yardım etsin...ACİL... simdiden tsk..

• quote:

Orjinalden alıntı: batajrberk

arkadaslar nokia 6230 telefonum var ve tum kisiler tel hafızasında kayıtlı.bunları bilgisayara aktarmak istiyorum ama nokia pc suite yedekleme prog bunları aktarmıyor...nasıl halledecegimi bilen varsa ltfn yardım etsin...ACİL... simdiden tsk..

bu iş icin pc suite neden calişmiyor konusunda bir aciklama yapmamişsin
    baglaninca ne diyor gormuyormu yada data kablosunu takinca ekranda baglanti varmi yokmu
    kisaca pc ye atabilmek icin pc suite ve data kablosu gerekli
    sorun hakkinda bilgi verirsen yardimi olayim
    yada sim kartina yedekle
  • yok pc suite telefonu goruyor...mesajları ajandayı takvimi fln yedekliyor ama yalnızca kisileri yedeklemiyor...sim kartta da sıgmıyor...
  • simdi anlasildi sen oradaki numaralari gormek istiyorsun anladigim kadari ile
    yedekleme işlemi yapmayacaksin
    pc suite ile baglantini yap
    orada kişiler diye bir menu vardir sana kartvizitleri guncellemek istermisin evet diyeceksin
    orada telefonundaki kişiler gelecek onlari oradan hepsini sec ve yeni bir klasor icine at
    kanimca bu kadar bu iş
    saygilarimla
  • haahhh yaww eyvll krdsim halloldu simdi
  • yardimci olabildikse ne ala
    eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_man

simdi anlasildi sen oradaki numaralari gormek istiyorsun anladigim kadari ile
    yedekleme işlemi yapmayacaksin
    pc suite ile baglantini yap
    orada kişiler diye bir menu vardir sana kartvizitleri guncellemek istermisin evet diyeceksin
    orada telefonundaki kişiler gelecek onlari oradan hepsini sec ve yeni bir klasor icine at
    kanimca bu kadar bu iş
    saygilarimla

allh razı olsun arkadasım ya süper anlatmısın ne cok aradım bunu saolasın:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.