Şimdi Ara

Telefonda ölü piksel çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba HTC desire hd marka akıllı telefon kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadar önce telefonuma bir oyun yüklemiştim oyunu açmak istediğimde hata verip telefonun aniden kapanmasına neden oldu. Telefonu açtığımda ekranda birçok ölü siyah pikseller olduğunu gördüm moralim çok bozuldu (Telefon eski ama mal canın yongasıdır ) . Neyse nasıl giderebilirim diye netten biraz araştırdım ama herkes ekran değişecek başka çare yok diyordu. Ama dikkatimi bişey çekti siyah ölü pikseller sürekli artıyor ya da azalıyordu hatta bazen yer değiştirdiği bile oluyordu gözlemlediğim kadarı ile telefon soğukken azalıyor cepteyken ısındığında artıyordu. Bende telefonu soğutmaya karar verdim telefonu buzdolabının alt tarafına koydum ve 2 saat beklettim elime aldığımda inanamadım ölü pikseller %50 oranında azalmıştı. düzelen yerlerde telefon ısınsa bile ölü piksel çıkmıyordu ama ölü piksel kalan yerlerde srtıp azalmaya devam ediyordu ekranın alt tarafındakiler bir türlü geçmek bilmedi sonra telefonu koydum geceden dolaba ve sabaha kadar beklettim hatta bunu iki gün üst üste yaptım şimdi sonuç aldığım için yazıyorum. ekrandaki ölü piksel sayısı sıfır tamamen düzeldi Amacım elinizde ölü piksel olan telefonunuz varsa hemen ekranını değiştirtmeyin o kadar para verip en azından sizde deneyin derim. Ama dikkat edin annenizin gazabına uğramayın telefonu alıp pişirmesin . Konuyu dalga geçmek için açtığımı sakın düşünmeyin benim işime yaradığı için yazdım bi kişi bile faydalansa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cink

Arkadaşlar merhaba HTC desire hd marka akıllı telefon kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadar önce telefonuma bir oyun yüklemiştim oyunu açmak istediğimde hata verip telefonun aniden kapanmasına neden oldu. Telefonu açtığımda ekranda birçok ölü siyah pikseller olduğunu gördüm moralim çok bozuldu (Telefon eski ama mal canın yongasıdır ) . Neyse nasıl giderebilirim diye netten biraz araştırdım ama herkes ekran değişecek başka çare yok diyordu. Ama dikkatimi bişey çekti siyah ölü pikseller sürekli artıyor ya da azalıyordu hatta bazen yer değiştirdiği bile oluyordu gözlemlediğim kadarı ile telefon soğukken azalıyor cepteyken ısındığında artıyordu. Bende telefonu soğutmaya karar verdim telefonu buzdolabının alt tarafına koydum ve 2 saat beklettim elime aldığımda inanamadım ölü pikseller %50 oranında azalmıştı. düzelen yerlerde telefon ısınsa bile ölü piksel çıkmıyordu ama ölü piksel kalan yerlerde srtıp azalmaya devam ediyordu ekranın alt tarafındakiler bir türlü geçmek bilmedi sonra telefonu koydum geceden dolaba ve sabaha kadar beklettim hatta bunu iki gün üst üste yaptım şimdi sonuç aldığım için yazıyorum. ekrandaki ölü piksel sayısı sıfır tamamen düzeldi Amacım elinizde ölü piksel olan telefonunuz varsa hemen ekranını değiştirtmeyin o kadar para verip en azından sizde deneyin derim. Ama dikkat edin annenizin gazabına uğramayın telefonu alıp pişirmesin . Konuyu dalga geçmek için açtığımı sakın düşünmeyin benim işime yaradığı için yazdım bi kişi bile faydalansa sevinirim.

BENİM TELDEDE TAM 1 TANE VAR GİDERMİ ACABA SİMDİ DOLABA KOYUPTA TELİ BOZMAYAYIM İÇİNE SOGUK TA YA CIKARINCA TERLEME İLE SU GİRİP TELEFON ÇÖP OLMASIN SONRA :D

• Hocam valla sana şu kadarını söyliyim bir ara tamamen bozulmasınıda göze aldım attım buzluğa orda 2 saat kaldı çıkardım telefonu telefon deli gibi ter yaptı ama hiçbirşey olmadı tele ama pilini çıkararak atmıştım tabii :) yani benim tele bişey olmadı ama seninkinede olacağını zannetmiyorum ama benim yüzümden de bişey olmasın teline sonuçta sen buzluğa koymıycaksın :D çok rahatsız etmiyosa yapma ama ediyosa zaten ne olursa olsun diyosun ister istemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.