Şimdi Ara

Telefonda Sorun Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum Xperia sp bazı sorunlar ile karşılaştım.sizce bunlar bir sorunmudur

1.Telefondan hafızası Bakınca 4.30 pc takınca 3.90 gorunuyor sebebi nedir
    2.Telefona attıgım şarkı resim vb formayla silinmiyordu ve kalıntılar oluyordu bende sorunu çözdüm Format atarken herşeyi sil in tipini görmemişim sonra tike bastım hepsi.gitti ama Sony'nin şarkıları resimlerine gitti yanlış birşeyi.yaptım acaba diye düşünüyorum yardımlarının icin simdiden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.Sorun sayılmaz bu ya,eğer batarya telefon kullanırken birden düşmüyorsa sorun yok,kafana takma bunu.
    2.Hiçbişey olmaz :)
    Sorun ararsan bulursun çok irdeleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

1.Sorun sayılmaz bu ya,eğer batarya telefon kullanırken birden düşmüyorsa sorun yok,kafana takma bunu.

Teşekkür ederim batarya iyi sorunu yok sadece telefon hafızası 300mb az gozukuyor aslında çok irdeleyerek gerek

• Formatı hallettin demek basit bir açıklaması olduğu belliydi neyse

• Her uygulamanın hafızada gizli bir uzantısı oluyor o da hafızanın eksik görünmesine neden oluyor her telefonda durum aynı o normal bir durum yani.

• Neyse donanımı iyi bir cihaz hayırlı olsun. Yalnız bir sorum var, daha önceki telefonunuz veya başka telefonlarla kıyaslarsanız ekranı konusunda fikrinizi yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 13 Temmuz 2014; 14:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Neyse donanımı iyi bir cihaz hayırlı olsun. Yalnız bir sorum var, daha önceki telefonunuz veya başka telefonlarla kıyaslarsanız ekranı konusunda fikrinizi yazarmısınız.

s4 miniye kıyasla cansız ama dogal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirck

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Neyse donanımı iyi bir cihaz hayırlı olsun. Yalnız bir sorum var, daha önceki telefonunuz veya başka telefonlarla kıyaslarsanız ekranı konusunda fikrinizi yazarmısınız.

s4 miniye kıyasla cansız ama dogal

Beğendiyseniz güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirck

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

1.Sorun sayılmaz bu ya,eğer batarya telefon kullanırken birden düşmüyorsa sorun yok,kafana takma bunu.

Teşekkür ederim batarya iyi sorunu yok sadece telefon hafızası 300mb az gozukuyor aslında çok irdeleyerek gerek

Önemli değil telefonun çok güçlü iyi bak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.