Şimdi Ara

telefondan anime izlemek ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
19.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Türkanime'den izlemeni tavsiye etmiyorum. Diğer alternatifleri araştırman daha doğru.

hocam streaming sitelere karşı çıkmanızın sebebi nedir ? lisans , kötü kalite ve kötü sub , yoksa sadece para için yapıldıkları mı ? ben bazen torrent bazen streaming siteleri kullanıyorum üşendiğim için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkagamiShanks

HD Anime Izle uygulaması var telefonumda fakat link atmak için android markete baktım bulamadım gözümdende kaçmış olabilir. Türkçe altyazılı ve sürekli yeni bölümleride güncelleniyor onu bul kullan yapımcı Oğuzhan Zaman

Aynen hocam haklısın bendede ondan var ama play storedan kaldırıldı. Daha iyisinide bulamazsın.
  • Türkanime çoğu fansub'dan iyi çeviri yapıyor.Tabi torrentten indirip izlemenin rahatlığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Türkanime'den izlemeni tavsiye etmiyorum. Diğer alternatifleri araştırman daha doğru.

hocam streaming sitelere karşı çıkmanızın sebebi nedir ? lisans , kötü kalite ve kötü sub , yoksa sadece para için yapıldıkları mı ? ben bazen torrent bazen streaming siteleri kullanıyorum üşendiğim için :D

1- Altyazıları/fansub'ları çalarak koyuyorlar. İzin almak hak getire. Senkron tutuyor mu tutmuyor mu bakmıyorlar bile. Bunu onlara söylediğinizde yavuz hırsız kesiliyorlar.

2- BR'ı çıkmış serileri bile fi tarihinde çıkmış çamur kalite TV Rip (yada DVD Rip) kaynaklarından koyuyorlar.

3- Yığınla Anime'nin içine Avatar koyup hit çekmeye çalışıyorlar.

4- Animeseverlere hizmet değil tamamen para hırsı güdüyor ve bir klik fazla almak için kendilerini parçalıyorlar. Orijinal DVD'si çıkmış Anime'leri bile korsan yayınlıyorlar.

5- Ziyaretçilerine seviye kazandırma kaygıları yok, zaten hiçbir ziyaretçisi 2 cümleden uzun ifade kurgulayamıyor.

Ben bu adamları niye seveyim, sevdiğim arkadaşlarımı bu adamların sitesinden izlemeye niye teşvik edeyim?

Torrent dururken yerli sitelerden Stream izliyorsan senin için cidden üzülürüm, bilesin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

1- Altyazıları/fansub'ları çalarak koyuyorlar. İzin almak hak getire. Senkron tutuyor mu tutmuyor mu bakmıyorlar bile. Bunu onlara söylediğinizde yavuz hırsız kesiliyorlar.

2- BR'ı çıkmış serileri bile fi tarihinde çıkmış çamur kalite TV Rip (yada DVD Rip) kaynaklarından koyuyorlar.

3- Yığınla Anime'nin içine Avatar koyup hit çekmeye çalışıyorlar.

4- Animeseverlere hizmet değil tamamen para hırsı güdüyor ve bir klik fazla almak için kendilerini parçalıyorlar. Orijinal DVD'si çıkmış Anime'leri bile korsan yayınlıyorlar.

5- Ziyaretçilerine seviye kazandırma kaygıları yok, zaten hiçbir ziyaretçisi 2 cümleden uzun ifade kurgulayamıyor.

Ben bu adamları niye seveyim, sevdiğim arkadaşlarımı bu adamların sitesinden izlemeye niye teşvik edeyim?

Torrent dururken yerli sitelerden Stream izliyorsan senin için cidden üzülürüm, bilesin.

Tüm noktalarda haklisiniz da ne arşiv yapılacak hdd m var ne de kaliteli internetim. Akk den önce indirebildiklerimi indiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• off topic olacak ama, USB HDD'niz varsa yollayın, doldurayım. Özelden PM atabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_eaglepaw

Naruto izlemek istiyorum telefoumdan telefon android bi tane buldum cok iyi ama ingilizce altyazili.:/

Dizicu indir çok güzel.Sorunsuz.İndirdikten sonra sağ üsteki ayarlara tıkla dizicu media player kulandaki tiki kaldır.
  • yabancıdiziizle1.com dan izliyorum ben
  • DiziTvHd uygulamasindan izliyorum artik .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle güzel bir yöntem vereyim;

- evvela bir adet vk hesabı açıyoruz:
    vk.com
    Hoşgeldiniz | VK
    http://vk.com
    ve giriş yapıyoruz
    - daha sonra yeni bir sekme açıp anime izleme sitesine giriyoruz ve animenin vk'lı versiyonunu seçiyoruz.
    - video açıldıktan sonra videonun sağ alt tarafındaki vk logosuna tıklıyoruz.
    - video bu sefer vk'nın sitesinde açılacak, açıldıktan sonra videoda "+" işareti göreceksiniz, ona tıklayın (bu sayede video hesabınıza kopyalanıyor).
    - son olarak da vk'nın akıllı telefon uygulamasını indiriyoruz (windows phone+ios+android var) veya vk'nın mobil sitesine giriyoruz (m.vk.com) ve hesabımıza giriş yapıp videolar kısmından animemizi izliyoruz.

bunu sadece anime için değil her türlü film-dizi-xxx için yapabilirsiniz :)

• Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    torrent güzel ama altyazıyla uğraşmaktansa orda fansub olarak izleyebiliyorum ve benim izlediğim serilerin hepsinde hd seçenek mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

torrent güzel ama altyazıyla uğraşmaktansa orda fansub olarak izleyebiliyorum ve benim izlediğim serilerin hepsinde hd seçenek mevcut

Kalite aynı değil.
  • İki metrekarelik bir ekrandan anime izleyipte nasıl bir haz alacaksınız merak ediyorum cidden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

İki metrekarelik bir ekrandan anime izleyipte nasıl bir haz alacaksınız merak ediyorum cidden....

Gece yatağın içinde 3,7 inç ekranda gayet güzel oluyor....
  • çeşitli browser'larla sitelerden izleyebilirsin yada google playde uygun programlarda var
  • türkanimenin mobil sitesi var oradan rahatlıkla izlersin uygulamayla uğraşma
  • m.turkanime.tv
  • quote:

off topic olacak ama, USB HDD'niz varsa yollayın, doldurayım. Özelden PM atabilirsiniz.

Hocam size hdd yollasam doldururmusunuz?hdd bozuldu icindeki butun arsivim gitti

• Arkadaşlar samsung ace kullanıyorum. Bu telefonun neredinden anime izleyecen kardeş diyebilirsiniz. Ama yarım dönem katlanacam. m. turkanime.tv'ye giruyorum ama orda da izleyemiyorum. Bu video gösterilemez diyor. Ustte biri hd animeizle diye bi program soylemis ama onu da bulamadım yoktu. Geriye indirip izleme seçenegi kalıyor ama tr altyazılı olması lazım ve nerden indircegimi bilmiyorum. Bi yardım ederseniz makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronuen -- 14 Şubat 2015; 12:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

Arkadaşlar samsung ace kullanıyorum. Bu telefonun neredinden anime izleyecen kardeş diyebilirsiniz. Ama yarım dönem katlanacam. m. turkanime.tv'ye giruyorum ama orda da izleyemiyorum. Bu video gösterilemez diyor. Ustte biri hd animeizle diye bi program soylemis ama onu da bulamadım yoktu. Geriye indirip izleme seçenegi kalıyor ama tr altyazılı olması lazım ve nerden indircegimi bilmiyorum. Bi yardım ederseniz makbule geçer.

Dizicu var. Markette yok ama Face de apk linklerini paylaşıyor yapan arkadaş. Sayfası bu..

Ya da anime izle uygulaması var. Bu da markette yok ama apk olarak indirebilrsin verdiğim linkten.
    Ben ikisinide kullanıyorum. :)

m.facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=574841825992925&id=463164340494008

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.