Bildirim
telefondan anime izlemek ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlısı bea.bir sorun belirtmemişsin.türkçe izlemek istiyorsan türkçe sitelere gir nasıl olsa flash video açar ya da torrentten indir altyazısını indir izle. -
HD Anime Izle uygulaması var telefonumda fakat link atmak için android markete baktım bulamadım gözümdende kaçmış olabilir. Türkçe altyazılı ve sürekli yeni bölümleride güncelleniyor onu bul kullan yapımcı Oğuzhan Zaman -
Telefonunda yeteri kadar yer varsa indirip izlemek daha iyi.Mxplayer ile altyazıyı herşeyi ayarlarsın. -
Dizi tv hd uygulamasıyla izleyebilirsin.
Ben de one piecesi telefondan izlemiştim. 650 ye yakın bölümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkanimeden izleyemiyormusunuz ? Bende wp var izliyorum, her ne kadar tek tuk tam ekran açılan player olsada
quote:
Orijinalden alıntı: judge54
HD Anime Izle uygulaması var telefonumda fakat link atmak için android markete baktım bulamadım gözümdende kaçmış olabilir. Türkçe altyazılı ve sürekli yeni bölümleride güncelleniyor onu bul kullan yapımcı Oğuzhan Zaman
Appsaver uygulaması ile apk sını çıkar.İnternete yükle sevap işlersin...
Bende IOS da arıyorum
Türkanimeden izle yada iDiziFilm uygulaması
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce alt yazılı izlemeni öneririm. Animeleri daha iyi anlamak için ekstra ingilizce de çalışır kendine bi iyilik yaparsın. -
Bence de inglizce izle dili dizilere göre daha basit anlamadıgın yerlerde sözlükten bakarsın
dizi tv hd.gerçi ben sadece one piece ve shingeki no kyojin izledim.ama diğerleri de olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: qazrfv
Bende Hd Anime izle programından bitirmistim One Piece'i. Telefon büyük olunca daha da rahat oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam turkanimeden sorunsuz izleniyor tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: zaknafeinss
Telefondan izlenmiyor Türkanime den s3 mini den izleyemiyorum ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ronan.
quote:
Orijinalden alıntı: zaknafeinss
Telefondan izlenmiyor Türkanime den s3 mini den izleyemiyorum ben
Turkanimenin mobil sitesine baktinizmi hocam benimde s3 mini telefonum bir sıkıntı yaşamadım
Hocam bende s4 var.alttan mail i secip videonun ustune tiklayinca mail in kendi sitesine yonlendiriyor.bide oyle deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: qazrfv
cok saolun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkanime den izliyorum ama her seçenek açılmıyor malesef İzlemek istediğim ama izleyemediğim animeler oluyor arada
işte kardeşim bu programdan tüm naruto'nun bölümlerini ingilizce altyazı japan dub'la izleyebilirsin.play.google.comNot Foundhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.crunchyroll.android.naruto
-
Türkanime'den izlemeni tavsiye etmiyorum. Diğer alternatifleri araştırman daha doğru.
Benzer içerikler
- ao ashi 2. sezon
- hunter x hunter izleme sırası
- webtoon oku
- one piece güç sıralaması
- bleach izleme sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X