Şimdi Ara

Telefondan bilgisayarda youtube videosu oynatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim smart olmayan bir televizyonum var ve hdmi kablosu ile bilgisayara bağlı. Benim istediğim şey telefondan YouTuba girip oynattığım videonun bilgisayarda oynaması ve kablo ile televizyona aktarmak. Nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 12 Ocak 2019; 15:47:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Bilgisayarda YouTube Videolarını Oynatma

YouTube'da izlediğin videoları telefonundan bilgisayarına yansıtmak, geniş ekranda keyifli bir izleme deneyimi yaşamanı sağlar. Bu işlem, birkaç basit adımla gerçekleştirilebilir:

Telefondan Bilgisayara YouTube Yansıtma

• Telefonunda YouTube uygulamasını aç.
    • İzlemek istediğin videoyu seç.
    • Videonun sağ alt köşesindeki "Oynat" düğmesine dokun.
    • Ardından, sağ üst köşedeki "Yansıt" simgesine dokun.
    • Bilgisayarını veya bağlı cihazını seç.

Telefondan Bilgisayar YouTube Kontrol Etme

• Telefonu bilgisayarına yansıttıktan sonra, videoyu telefonundan kontrol edebilirsin.
    • Videonun oynatma çubuğunda, duraklatma, ileri ve geri sarma gibi seçenekleri bulabilirsin.
    • Ayrıca, ses seviyesini ayarlayabilir ve altyazıları etkinleştirebilirsin.

Bilgisayarda Telefon Modu

• Bilgisayarda YouTube'da, "Telefon Modu"nu etkinleştirerek cep telefonu deneyimine benzer bir şekilde videoları kontrol edebilirsin.
    • Telefon Modu'nu etkinleştirmek için, web tarayıcında YouTube'a git ve sağ alt köşedeki "Telefon Modu" düğmesine tıkla.

Bu yöntemlerle telefonundaki YouTube videolarını bilgisayarında zahmetsizce oynatabilir, kontrol edebilir ve keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, telefon ve bilgisayarınıza teamviewer kurup yapabilirsiniz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teamviewer çok kullanışlı değil benim dediğim daha çok youtube uygulamasından aynı WiFi ye bağlı televizyona yansıtır gibi pratik bir uygulama

• Merhaba, bilgisayardan youtube.com/tv#/ adresine gir. Youtube uygulaması yüklü akıllı TV gibi davranacaktır. Sonra aynı TV'deki gibi cihaz ekleyebilirsin
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam saolun.

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar artık bu yöntem ise yaramıyor galiba başka bir yol var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ali

Hocam selamlar artık bu yöntem ise yaramıyor galiba başka bir yol var mı?

Chrome uzantılardan Youtube TV uzantısını yüklerseniz o şekilde yine açılıyor.Bende şu an yüklü.Hem kısayol olarak uzantı şeklinde daha hızlı bir erişim sağlarsınız bilginize..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam selamlar yazdıktan kısa süre sonra çözmüştüm dediğiniz şekilde teşekkür ederim. Ayrıca ben tam ekran yapmada sorun yaşadım küçük kalıyordu. Full Screen uygulaması var chrome uzantılarında tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.