Şimdi Ara

TELEFONDAN TEHDİT EDİLDİM !¿!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 saat önce bilinmeyen numaradan birisi aradı, küfür filan etti..
    Sonra dedi senin ağzını burnunu dağatacağım dedi bende tamam dedim.
    Seni ölüdreceğim filan dışarı çıkma tamammı dedi tamam dedim korkarak.
    Bidaha aradı aynı şeyleri tekrarladı bende korkak biçimde cevap verdim.
    Sonra telefonu kapattım.
    Sonra babamlara söyledim, dedi bidaha arasın onun kim olduğunu öğrenim a*a**a*a** filan dedi, sonra şüphelendiğmiz kişileri aradık savcılığa verdik filan dedik haberiniz olsun diye.
    Biriside gerek yok çoluk çocuk işidir onlar dedi babamlara.
    Acaba onlarmıdır :S
    Ve ; savcılığa versek gizli numaranın kim olduğu belli olur mu ?
    Cesaretim yerine geldi, keşke bidaha arasada azına yüzüne s*çsam

• savcılıkta belli olu gizli numarayı engellesene sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

savcılıkta belli olu gizli numarayı engellesene sende
    kalemini kırarlar la senin zerzavit de
  • quote:

kafa buluyorlardır senle boşver takma bidaha ararsa söv rahatla..ya tanıdıklar işletiyor yada çoluk çocuk işi
  • quote:

GEYİKTİR BENİDE arıyorlar erkeksen gel diyip adresimi veriyorum kapıoo tırsıp.. bizde içince bazen yapıyorz çünkü :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

GEYİKTİR BENİDE arıyorlar erkeksen gel diyip adresimi veriyorum kapıoo tırsıp.. bizde içince bazen yapıyorz çünkü :))

Alıntıları Göster
    kardeş pardon ya sen miydin o
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

Alıntıları Göster
    işletiyolar seni
    dövücek olan adam telefon açıpta haber vermez
    seni gördüğü yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 1 Temmuz 2009; 23:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

işletiyolar seni
    seni gördüğü yerde

Alıntıları Göster
    bişi olmaz. memlekette her tehdit eden icraat yapsaydı ortalıkta adam kalmazdı.ayrıca ALLAH tan başkasından korkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

işletiyolar seni
    seni gördüğü yerde

Alıntıları Göster
    Turkcell ise operatörün *253# yap artık gizli numaralar arayamaz seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende arada alıyorum tehtitler gizli numaradan küfürleşiyoruz o egeoların tatmin ediyor bende Bu baya oldu,yukarda bir arkadaşın dediği gibi dövecek adam arayıp söylemez direk yapar.Tabi bu gizli numaraları engellemeyide 1,5 ay oldu öğreneli yaptım,ama arada sıkılıyorum bağzan tekrar açıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ötüken_23

Bende arada alıyorum tehtitler gizli numaradan küfürleşiyoruz o egeoların tatmin ediyor bende Bu baya oldu,yukarda bir arkadaşın dediği gibi dövecek adam arayıp söylemez direk yapar.Tabi bu gizli numaraları engellemeyide 1,5 ay oldu öğreneli yaptım,ama arada sıkılıyorum bağzan tekrar açıyorum.

Şu gizli numara engelleme işine çok sinir oluyorum turktelekomdan telefon edemez oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benide biri aradı doğulu ağzıyla konuşuyodu. kız arkadaşıma asılıyomussun falan dedi :D bende hiç korkmadım gayet cook cevapları yapıstırdım :D sonra hapisten yeni cıktım beni tekrar oraya yollamak mı istiyon lan dedi dedim dur lan seni hapise değil çıktığın yeri sokacam adresi de verdim baktım hafiften küfür ediyo sonra daha ağırını ettim :D bi arkadaş şaka yapıyo falan sandım ama böyle demode bi şakayı yaptığı için sonra telefonu kapadım daha sonra aramadı hiç kimsede sana şaka yaptık demedi merak ediyom kimdi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

benide biri aradı doğulu ağzıyla konuşuyodu. kız arkadaşıma asılıyomussun falan dedi :D bende hiç korkmadım gayet cook cevapları yapıstırdım :D sonra hapisten yeni cıktım beni tekrar oraya yollamak mı istiyon lan dedi dedim dur lan seni hapise değil çıktığın yeri sokacam adresi de verdim baktım hafiften küfür ediyo sonra daha ağırını ettim :D bi arkadaş şaka yapıyo falan sandım ama böyle demode bi şakayı yaptığı için sonra telefonu kapadım daha sonra aramadı hiç kimsede sana şaka yaptık demedi merak ediyom kimdi acaba

Alıntıları Göster
    Aradınızdan birini belki ben aramısımdır Sınırsız hat elime gecince numara sallıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Şu gizli numara engelleme işine çok sinir oluyorum turktelekomdan telefon edemez oldum.
    quote:

Orjinalden alıntı: _Right_

quote:

sende numaranı açtır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Right_

quote:

sende numaranı açtır

Alıntıları Göster
    Tel numarasını ver direk saldırıya geçelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pa1n

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pa1n

ne yapacaksın ?

• quote:

quote:

ne yapacaksın ?

Alıntıları Göster
    savcılığa verirsen numara öğrenilir hatta sana söylediklerinin kaydı bile tutulur delil olarak kullanılır.

• quote:

quote:

ne yapacaksın ?

Alıntıları Göster
    Senı Rahatsız eden adamın tel nosunun ver butun dh ahalısı olarak saldırıya gecelım.
    Ben Hazırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Senı Rahatsız eden adamın tel nosunun ver butun dh ahalısı olarak saldırıya gecelım.
    Ben Hazırım

Alıntıları Göster
    en fazla yiyeceğin bi dayak ya öldürmez bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.