Şimdi Ara

Telefondan Telefonu arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ve burada ki işini ciddiye alan herkese Saygılar. Öncelikle şunu belirteyim, bu ülkede ki sistemin verdiği bilgilerin dışına pek çıkamamış biriyim. Size gerçekten yardıma ihtiyaç duyduğum bir proje için
    danışmak istiyorum. Öyle bir devre tasarlamalıyım ki devre aktif hala geldiğinde telefondan diğer bir telefona arama gerçekleştirsin. Aklımda bir kaç yöntem var ama işin içinden çıkılacak gibi değil. Yani belki size basit gelebilir ama ben hiç programlama bilmediğim için ben çıkamadım kesinlikle. Bunu nasıl tasarlıyabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yok mu yardım edecek kimse
  • Programlama bilmeden yapmak imkansiz sanirim.eger kaliteli bir sey istiyorsaniz gsm modulu kullanabilirsiniz.bu sizi asabilir diye dusunuyorum.o zamanda bir telefonun tuslarina role baglayarak yapabilirsiniz.ama burdada uygun sartlat olustugunda tuslara bagli roleleri sirayla cekecek sistem kurmalisiniz.bunun icinde programlama lazim. İsterseniz ete hocanin derslerine bakabilirsiniz.sadece ilk 4 ders bile yardimci olur size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla en basit yoldan aklıma gelen şeyi söyleyeyim. Kötü bir telefonun hızlı arama tuşuna bir numara kaydedersin. Sonra bu tuştan çıkarttığın kabloları bir switch ile tetiklersen arama yapar ama senin işini görürmü bilmem. İşallah yardımcı olabilmişimdir..

W kullanmışım editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-ex -- 17 Nisan 2013; 17:02:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.