Şimdi Ara

Telefonu Ne Kadar Şarj Etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar Öncelikle Aranıza Yeni Katıldım Herkese İyi Forumlar..

Yeni Bir Cihaz Aldım direk hattı mı takıp açtım ama daha sonra öğrendim ki açmadan Telefonu Sarj Etmeliymişim
    Acaba Telefonun sarjı bittikten sonra Şarja Taksam Sorun Olur mu Ve Ne Kadar Süre Sarj Etmeliyim..

Cevap Verirseniz Sevinirim.. İyi Geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhttnsmn -- 5 Mart 2011; 23:41:53 >

• Güle güle kullanın.

Öncelikle kullanma kılavuzunu okumanızı tavsiye ederim.

Yeni alınan bir telefon çalıştırılmadan önce şarj edilecek diye bir kaide yok. Telefonu prize takınca ekranda şarj işleminin başladığını görürsünüz; belli bir süre sonra ekrana baktığınız da göstergelerden şarjın tamamlandığını anlayabilirsiniz. Şarj tamamlandığında fişi çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Mart 2011; 23:48:49 >
  • Teşekkür ederim dostum..

Yalnız Kılavuzda Bulamadım Herhangi Bir Süre O Yüzden Bi Danışıyım Dedim.
  • sanırım siz 16 saat sarj etmelimiyim die sordunuz? :) o eskidendi artık telefonlarda lityum iyon piller kullanıldığından yeni telefon aldığınızda sarjı dolana kadar sarj etmeniz kafi
  • Bataryasını alır almaz boşaltmaya başlayın, telefonu kullanın. telefon komple kapanana kadar şarj cihazını takmayın. Sonra bir kaç kez tam şarj-deşarj yapın.

Ancak Sactionex'in de dediği gibi, 16 saat olayları filan eski model (nikel cadmium mesela) bataryalar içindi.

Artık yein model Lithium-Ion olan bataryalar için bu geçerli değil.
  • Kullanma kılavuzunda yazması lazım
  • İmzamda batarya ve şarj ile ilgili her türlü bilginin bulunduğu bir konunun linki var ( Şarjınız uzun gitsin ) Bu konuda sorunuzun cevabını ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.