Şimdi Ara

telefonu pc ye bağladığımda küçük boyutlarda bir sürü sd kart çıkıyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum general mobile discovery elite.....bu cihazda harici sd kart yuvası yok.Dolayısıyla kendi hafızası üzerinden sorunları düzeltmem gerekiyor.

Şimdi gelelim soruna : telefonumda stock rom yüklü idi.Costom rom kurmak twrp recovery e girdiğim zaman sd kartı görmüyor (e: can’t mount /sdcard/) hatasını veriyordu.Bende internetten bulduğum bilgiye dayanarak recovery den sd card partition yaptım.Bunu yaptıktan sonra sd kart içindeki costom romu görebildim.Sorunsuzca costom romu kurdum.Fakat stock roma dönmek istediğimde telefonu kapatıp pc ye bağladım(discovery elite de download mod yok stock rom telefon kapalıyken yükleniyor) ve odin tarzı programla her zamanki gibi stock rom yüklemek istediğimde program hata verdi.Ve pc de birden fazla D: E: F: G: diye birden fazla sd kart çıkıyor.Bu sd kartların hafızaları 10 mb-60 mb gibi değişik oranlarda.Bunlarla alakalı windows 'diskleri kullanmak için önce biçimlendirmeniz gereklidir' hatasını veriyor.Diskleri biçimlendirmek istediğimde ise 'disk yazma korumalıdır' deyip hata veriyor.....Dolayısıyla şuan ne costom rom yükleyebiliyorum nede stock rom.Ne yapabilirim.telefon açılmıyor sadece recovery menüsüne giriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat2934 -- 1 Ocak 2015; 16:11:51 >

• ÇÖZÜLDÜ.windows 7 güncelleme istedi.Güncellemeden sonra tekrar stock rom kurmayı denediğimde sorunsuz olarak kurabildim.Zannedersem windowstan kaynaklanan bir sorunmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.