Şimdi Ara

telefonu servise gönderme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hepsiburada.com dan aldığım l920 telefonumu üstüste gelen bazı sıkıntılardan dolayı servise vericem ancak kendim antalyada ikamet etmekteyim tek nokia mağazası geçtiğimiz aylarda kapandı ve antalyada Teleservice yok en yakın yer olan izmire göndermem gerek ancak nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum telefonun sıkıntılarını yollayacağım kargonun içersine dilekçe olarakmı yazmam gerekiyor ve göndermeden önce Teleservice ile iletişime ge

• Geçmiş olsun kardeşim WP de onun verdiği servis de insanı rezil etmekte gerçekten bir numara
  • telefonunun sağlamken son fotoğraflarını çek. Kargo ile sağlamlık tutanağı yaz. Şikayetini kağıda yaz. Benimkini hiç ettiler. 5 aydır hakem heyeti bekliyorum. Ekran çizik cihaz kırık geri gelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

Arkadaşlar merhaba hepsiburada.com dan aldığım l920 telefonumu üstüste gelen bazı sıkıntılardan dolayı servise vericem ancak kendim antalyada ikamet etmekteyim tek nokia mağazası geçtiğimiz aylarda kapandı ve antalyada Teleservice yok en yakın yer olan izmire göndermem gerek ancak nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum telefonun sıkıntılarını yollayacağım kargonun içersine dilekçe olarakmı yazmam gerekiyor ve göndermeden önce Teleservice ile iletişime ge

bnde antalyada oturuyorum bnmde l820 cihazım var geçen hafta 100.yıl caddesindeki kvk servisine verdim 10tl karşılığında teleservise yolluyolar en temiz yöntem şu anda bu gibi
  • Hocam ben kendim yolladım. Üstelik Kargo da bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

Arkadaşlar merhaba hepsiburada.com dan aldığım l920 telefonumu üstüste gelen bazı sıkıntılardan dolayı servise vericem ancak kendim antalyada ikamet etmekteyim tek nokia mağazası geçtiğimiz aylarda kapandı ve antalyada Teleservice yok en yakın yer olan izmire göndermem gerek ancak nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum telefonun sıkıntılarını yollayacağım kargonun içersine dilekçe olarakmı yazmam gerekiyor ve göndermeden önce Teleservice ile iletişime ge

yurtiçi kargoyla teleservice istanbul maltepe servisine karşı ödemeli olarak gönderiyorsun. bir kağıda da şikayetini ve telefon numaranı yazıyorsun hepsi bu kadar.
  • izmire yollamayın boşuna,ben izmirde oturuyorm geçen hafta götürdüm teleservice e onlar da istanbula yolluyorlar direk.İzmirde tamir yapılmıyor yani,vakitten kazanmış olursunuz hem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. IMEI Kayıt Etme Hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Geçmiş olsun kardeşim WP de onun verdiği servis de insanı rezil etmekte gerçekten bir numara

birader neden her girdiğim windows phone başlığı altındaki konularda senin cihazları kötülediğini görüyorum hayır googledan para falan alsan bu kadar ancak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Geçmiş olsun kardeşim WP de onun verdiği servis de insanı rezil etmekte gerçekten bir numara

Servisi bilmem de sen kendini bu bölümde gayet güzel rezil ediyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.