Bildirim
Telefonum açılmıyor :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
servis -
quote:
Orjinalden alıntı: hatred
servis
servisle alakası yok bilgisayarda bi siteye girecek kadar büilgin varsa yaparsın çok basit bişi kardeş hemde çok basit nerde hata yaptıını biliomusun yardımcı oluum -
Telefonu yaptırdım Xs den yanlış hatırlamıosam w810i nin Firmware dosyasını yükledim Ondan SOnra tekrar Bende olan telefona uyan k750w800_r2e_dcu.49r.ssw dosyasını yükledim ama cıx faydasız Simdi Tekrar Uğraşcam Tekrar Bozulcak gibi eğer gerekli dosyaların hangileri ve nasıl kurulduğunu anlatıcak varsa sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: dani filth
Telefonu yaptırdım Xs den yanlış hatırlamıosam w810i nin Firmware dosyasını yükledim Ondan SOnra tekrar Bende olan telefona uyan k750w800_r2e_dcu.49r.ssw dosyasını yükledim ama cıx faydasız Simdi Tekrar Uğraşcam Tekrar Bozulcak gibi eğer gerekli dosyaların hangileri ve nasıl kurulduğunu anlatıcak varsa sevinirim
Eywah bitmiş o telefon at çöpe
Benim bildiğim en son yani telefonu açmadan önce atacağın dosya şu : W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn
dcu 49r li dosyayı fardan bağlanabilmek için atıyorsun... -
ahh ah şu işte profesyonel değilseniz yapmayın diyoruz ama dinleyen mi var telefonuna servis yolu gözükmüş, ama garantin geçerli olmayacak -
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ahh ah şu işte profesyonel değilseniz yapmayın diyoruz ama dinleyen mi var telefonuna servis yolu gözükmüş, ama garantin geçerli olmayacak
:) Zaten Tel Garanti Dışı Sıvı Temas etti :(
anlaşıldı tekrar telefoncuya vericez -
Boşver ya. Tamire yolla... -
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ahh ah şu işte profesyonel değilseniz yapmayın diyoruz ama dinleyen mi var telefonuna servis yolu gözükmüş, ama garantin geçerli olmayacak
milleit kandırmayın yazılım atma ile servis dışı kalmaz telefon -
Telefonu flashlama yöntemi:
(Alıntıdır...)
http://rapid-share.com/files/17423226/w810.rar
kullanılacak programlar far manager, phone xs.
önce o dosyada ki usb sürücüyü yüklüyorsun.telefonu c ye basarak pc ye takman gerekiyor bunun için.kapalı halde olmalı.telefonu pc den her çıkarışta bataryayı söküp tekrar takmalısın.
usb sürücüyü yükleyince xs++ programını açıp main ve fs i flashlamak gerekiyor.main dosyası olarak W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn yi,
file system olarak W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49fbn yii kullanmak gerekiyor.customize o program üzerinden yapılmayacak kesinlikle.
işlem bitince telefonu pc den çıkartıp batarya sök-tak yapıyoruz.programı tekrar açıp bu sefer sadece main i w810_p3k_dcu.49R.ssw isimli dosya ile flashlamak gerekiyor.bu far manager ın telefonu tanıması için gerekli.5 block yazılınca program takılıyor.o sırada telefonu çekip programı kapatıyoruz.yine batarya sök tak.ardından far managerı açıp alt + f1 e basıp 1:sefp isimli yeri tıklıyoruz.ayarlardan w810i yi seçiyoruz.hız sonda ve kablo olarak dcu 60 seçili.enter the matrix diyerek ve c ye basarak telefonu bağlıyoruz telefon hep kapalı olacak c ye basarken.telefonun bulununca c yi bırak.sonra far manager teli tanıyıp iki tane seçenek gösterecek.fs ve flash olmak üzere.fs i tıklayıp tpa yı sonra preset i tıklıyoruz.orada ilk başta custom diye bir klasör var.sağ tıklayıp onu sarı yapıyoruz sonra f8 e basıyoruz.silinsin diye onay veriyoruz.daha sonra linkteki dosyanın içinde firmware i içeren klasör deki custom dosyasını masa üstüne atıyoruz.far manager da sağ taraf pc yi temsil eder sol taraf telefonu.sağda masaüstündeki custom klasörünü bulup sağ tıklayıp sarı yaparak işaretliyoruz f5 ile copy diyerek telefondaki custom dosyasını sildiğimiz yere kopyalıyoruz.
sonra kopyaladığımız yerde custom, defult, system ve wizard diye başka klasörler var.oradan system e giriyoruz sonra desktop sonra da flash.
tam olarak şöyle yani.\tpa\preset\system\desktop\flash
orada üç tane swf göreceksin.işte oraya diğer flash temaları kopyalamak için linkte ki dosyalarda bulunan "flash tema için gerekli dosyalar" klasöründe ki "far manager ile atılacak swf dosyalar" klasörünün içinde ki swf dosyalarını yine masaüstüne atarak onları far managerın sağ tarafında bulup aynı şekilde telefona kopyalayacaksın.
tüm bu işlemler bittiğinde far manageri kapatıp batarya sök tak yapmak gerekiyor.sonra yine xs++ programını açıp flash kısmına gelerek sadece main i W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49 ile flashlayacaksın.
bitince batarya sök tak yapıp telefonu açıyorsun ve tamam.downgrade bitti.bir de thm uzantılı tema dosyalarını memory stick e atmak kalıyor.
bu arada xs i çalıştırmak için telefonu batarya sök tak yaptıktan sonra programda start a basıp telefonu c ye basılı tutarak bağlamak gerekiyor.tanıyınca c yi bırakıyoruz.
-
ya telefonu çöpe atcana bana versene .... -
quote:
Orjinalden alıntı: dost..:)
ya telefonu çöpe atcana bana versene ....
-
Xs ''C'' ye basınca cihazı tanıyorsa her halükarda main fs atılır...Farla falan ugrasma boşa.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X