cuma günü akşamı nokia 6680im çalındı Aynı akşamın gecesi karakola çalındığına dair ifade verdim.Telin faturasını ,IMEI ni aldılar.Şimdi ayrıca IMEI nin takibi için savcılığa başvurmam gerekiyormuş.Ama polisler gerek olmadığını,kendilerinin yollayacağını söylediler.Bu doğru mu?Ayrıca savcılığa başvurulsa telefonun bulunma ihtimali nedir? teşekkürler
Hocam geçmiş olsun. Gasp mı???
quote:
Orijinalden alıntı: Time2Die
Hocam geçmiş olsun. Gasp mı???
valla geçmiş olsun umarım bulunur
quote:
Orijinalden alıntı: atorce
valla geçmiş olsun umarım bulunur
Alıntıları Göster
2 gunluk telefon gitti yazık geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: snsnc
2 gunluk telefon gitti yazık geçmiş olsun
Alıntıları Göster
IMEI numarası üzerinden her türlü takip yapılır ve hangi operatörden hangi numarayı kullandığı tespit edilebilir,bu hattı kullananın kişisel bilgileri ve kullandığı operatörün hangi baz istasyonundan iletişimi sağladığı vs. yakalanabilir elden hemen çıkarmadıkça.
quote:
Orijinalden alıntı: argesus
IMEI numarası üzerinden her türlü takip yapılır ve hangi operatörden hangi numarayı kullandığı tespit edilebilir,bu hattı kullananın kişisel bilgileri ve kullandığı operatörün hangi baz istasyonundan iletişimi sağladığı vs. yakalanabilir elden hemen çıkarmadıkça.
Alıntıları Göster
savciliga basvurursan olayi resmiyete dokmus olursun ve bir nevi elinde belgen olmus olur polis desede gerek yok diye sen genede savciliga dilekceyi ver biraz uzun surerr ama telefon bulunur merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
savciliga basvurursan olayi resmiyete dokmus olursun ve bir nevi elinde belgen olmus olur polis desede gerek yok diye sen genede savciliga dilekceyi ver biraz uzun surerr ama telefon bulunur merak etme
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun. Bu konu ile ilgili TK da verilen bilgi aşağıda işine yarayabilir.
Cep telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda neler yapılmalıdır?
Cihazlara ilişkin kayıp/çalıntı ihbarları 0 312 232 23 23 numaralı telefon numarasını aramak sureti ile Bilgi ve İhbar Merkezi’ne yapılmaktadır. Yapılan ihbar cihazınızın bloke edilmek sureti ile haberleşmeye kapatılmasını sağlayacaktır.
Kayıp/çalıntı cihazların bulunması, takip edilmesi ve bulunarak teslim edilmesi konularında gelen taleplere ilişkin olarak Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından bütün Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderilen yazıya ulaşmak için tıklayınız.
Geçmiş olsun. Bu konu ile ilgili TK da verilen bilgi aşağıda işine yarayabilir.
Cep telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda neler yapılmalıdır?
Cihazlara ilişkin kayıp/çalıntı ihbarları 0 312 232 23 23 numaralı telefon numarasını aramak sureti ile Bilgi ve İhbar Merkezi’ne yapılmaktadır. Yapılan ihbar cihazınızın bloke edilmek sureti ile haberleşmeye kapatılmasını sağlayacaktır.
Kayıp/çalıntı cihazların bulunması, takip edilmesi ve bulunarak teslim edilmesi konularında gelen taleplere ilişkin olarak Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından bütün Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderilen yazıya ulaşmak için tıklayınız.
benimde 4 ay önce sx1 im gasp edildi üstelik yaralama bile war ama ne hırsızlardan haber war nede telefondan banada dediler savcılığa gitmene gerek yok dediler bende gitmedim keşke gitseydim pişman gibiyim
quote:
Orijinalden alıntı: onguryıl
benimde 4 ay önce sx1 im gasp edildi üstelik yaralama bile war ama ne hırsızlardan haber war nede telefondan banada dediler savcılığa gitmene gerek yok dediler bende gitmedim keşke gitseydim pişman gibiyim
Alıntıları Göster
bizim milletimiz adam olmaz geçmiş olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: brave_young
Alıntıları Göster
polis filan yalan kardeşim varsa yoksa savcılık polis seninle uğraşmamak için gitme demiş atla minibüse git savcılığa yazdır öbür türlü de unut telefonunu.. Geçmiş olsun kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: brave_young
Alıntıları Göster
Saolun.Gasp yok.Olay dolandırıcılık.1 aylık telefondu bide olay cuma günü olunca savcılık da tatil.Arkadaşlar çok dikkatli olmamız gerekiyor.Ortalık dolandırıcı kapkaççı dolu.Aslında telefondan çok insanların bu hale düşmesine de üzülüyor insan.bir sürü işsiz,eğitimsiz,aç insan var.bıçaklanabilirdim silah çekebilirlerdi.aman dikkat arkadaşlar ortalık 10 milyon için insan öldürenlerle dolu.Şimdi gidicem 100 ytl lik tel alıcam kafam rahat olcak .
quote:
Orijinalden alıntı: blackbox46
polis filan yalan kardeşim varsa yoksa savcılık polis seninle uğraşmamak için gitme demiş atla minibüse git savcılığa yazdır öbür türlü de unut telefonunu.. Geçmiş olsun kardeşim
Alıntıları Göster
saol kardeş yarın gideyim başvurayım.Ama kesin gitmem gerekir mi?Çalışıyorum.Onca işin arasında gitmem zor olcak.Bide malum devlet işi uzun sürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hellmaker
saol kardeş yarın gideyim başvurayım.Ama kesin gitmem gerekir mi?Çalışıyorum.Onca işin arasında gitmem zor olcak.Bide malum devlet işi uzun sürüyor.
Alıntıları Göster
uzun filan sürmez iki saat izin iste savcılığa gidecem diye olayın üstüne düş derim para kolay kazanılmıo o şerefsizlerede rahat werme kardeşim.
saol kardeş yardımın için.Yarın gidiyorum savcılığa.Umarım bulunur.Arkadaşlar lütfen herkes dikkatli olsun kimsenin bu tip olaylarla karşılaşmaması dileğiyle.
quote:
uzun filan sürmez iki saat izin iste savcılığa gidecem diye olayın üstüne düş derim para kolay kazanılmıo o şerefsizlerede rahat werme kardeşim.
Alıntıları Göster
+1907bu arada geçmiş olsun hocam...
quote:
Orjinalden alıntı: blackbox46
quote:
Orijinalden alıntı: Contranarya
+1907bu arada geçmiş olsun hocam...
quote:
Orjinalden alıntı: blackbox46
Alıntıları Göster
adalet senden yana korkma bu ülkede sırtını dayayacağın tek yer savcılık bunu unutma kardeşim
quote:
adalet senden yana korkma bu ülkede sırtını dayayacağın tek yer savcılık bunu unutma kardeşim
Alıntıları Göster
Ocak 5 itibariyle benimde hala taksitlerini ödemeye devam ettiğim telefonum çalındı. Aynı gün gidip karakola duyuruda bulunsamda telefondan hala ses seda çıkmadı. Açıkcası ümidide kestim. Ama güzel birşey oldu ve beni teselli eden o. Mayısın ilk haftası gayrettepe gasp büro amirliğinden bana telefon geldi ve aynı akşam arabayla aldırıldım. Telefonumu çalan ve teşhis ettiğim kişi gasp suçundan yakalanmıştı. Teşhiste bulundum ve davacı oldum. Şuan arkadaş hala hapiste. Şeyime kadarda yolu var. 1 ay bile fazla yatması benim için yeterlidir. Neyse savcı çağırdı ve ifade aldı. Sonrasında mahkeme kağıdım geldi. Kasımın sonunda mahkemeye çıkacağım. Etrafınıza dikkat edin. Adamı görsenir hırsız damgası koyamazsınız. O kadar düzgün birisi gibi görünüyor ve düzgün konuşuyor. Erkan Yıldızhan'a en derin sevgilerimi sunacağım o gün. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ocularis
Ocak 5 itibariyle benimde hala taksitlerini ödemeye devam ettiğim telefonum çalındı. Aynı gün gidip karakola duyuruda bulunsamda telefondan hala ses seda çıkmadı. Açıkcası ümidide kestim. Ama güzel birşey oldu ve beni teselli eden o. Mayısın ilk haftası gayrettepe gasp büro amirliğinden bana telefon geldi ve aynı akşam arabayla aldırıldım. Telefonumu çalan ve teşhis ettiğim kişi gasp suçundan yakalanmıştı. Teşhiste bulundum ve davacı oldum. Şuan arkadaş hala hapiste. Şeyime kadarda yolu var. 1 ay bile fazla yatması benim için yeterlidir. Neyse savcı çağırdı ve ifade aldı. Sonrasında mahkeme kağıdım geldi. Kasımın sonunda mahkemeye çıkacağım. Etrafınıza dikkat edin. Adamı görsenir hırsız damgası koyamazsınız. O kadar düzgün birisi gibi görünüyor ve düzgün konuşuyor. Erkan Yıldızhan'a en derin sevgilerimi sunacağım o gün. :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ocularis
iyi olmuş şerefsize beter olsunlar sanada geçmiş olsun kardeşim hiç bi telefon sağlıktan değerli değil
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ocularis
iyi olmuş şerefsize beter olsunlar sanada geçmiş olsun kardeşim hiç bi telefon sağlıktan değerli değil
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun, IMEI hakkında savcılığa gidip daha fazla bilgi alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
Geçmiş olsun, IMEI hakkında savcılığa gidip daha fazla bilgi alabilirsin.
Alıntıları Göster
geçmiş olsun.kesinlikle savcılığa gidip gerekli işlemleri yap, böyle şerefsizlere rahat vermeyelim, hakkımızı sonuna kadar arayalım