Şimdi Ara

TELEFONUM ÇALINDI .. ÇALAN KİŞİ İMEİ DEĞİŞTİRMİŞ ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
21.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum blackberry bold 9700 .. Otobüste yolculuk yaparken kaza oldu ve birde dışarı çıktım sonrada devam ettim yoluma farkettim ki telim yok hemen otobüse gittim adam yok tel dedi ..Sonra karakola gittim bilişim hizmetlerinin telini verdiler. Aradım 03122322323'ü derdimi anlattım imei'mi verdim kadın baktı bu imei'de kayıtlı telefon yok .. Şimdi benim telde kilit kodu vardı adam kısa sürede kilit kodunu kırıp imei'sini değiştirebilir mi ?

NOT : Tel 2. el'di herhangi bir fatura fln yoktu ..

• unut o telefonu
  • Geçmiş olsun
  • imei numarasını değiştirebilecek adam tanımıyorum
  • bendeki yanlış imei'mi bilmiyorum ama %99 doğru imei kutusunun üzerinde yazıyor. Hiç yapılacak bir şey yok mu savcılık falan ?
  • Hocam kusura bakmayın ama çalınma değil ki bu.Düşürdünüz ve bulanda size teslim etmedi ,tamamen etiksel bir durum.Miğdesi alıyorsa kullanır,almıyorsa size geri dönerdi.Herhangi bir yaptırımın olacağını düşünmüyorum
  • Adam telefonun imei numarasini degistirebilir. Kayitlari elleyemez sen numarayi yanlis biliyorsundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

imei numarasını değiştirebilecek adam tanımıyorum

Ben şahit oldum baya baya değiştiriliyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Hocam kusura bakmayın ama çalınma değil ki bu.Düşürdünüz ve bulanda size teslim etmedi ,tamamen etiksel bir durum.Miğdesi alıyorsa kullanır,almıyorsa size geri dönerdi.Herhangi bir yaptırımın olacağını düşünmüyorum

hocam alsa bile kullanamaz tel kilit kodu fln var adam resmen almış telefonu kilit kodunu kırmış , oradan imei'sini değiştirmiş ve bunları 1-2 saat içinde yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Adam telefonun imei numarasini degistirebilir. Kayitlari elleyemez sen numarayi yanlis biliyorsundur.

bende bunu diyecektim
  • Arkadşaım sana cözüm bulacam 2 dk bekle

https://blackberryid.blackberry.com/bbid/login/?callbackuri=aHR0cHM6Ly9wcm90ZWN0LmJsYWNrYmVycnkuY29tL3Byb3RlY3QvYXcvbG9naW4%3D&authtype=YmJwcm90ZWN0d2Vi&css=YmJpZGNzc19ibHVl

id ve pw ile giriş yap solda pin numaran var telefonun modeli falan cıkarsa öyle birşey yaşadın View Current Location yazan yere bas telefon acıksa nerde olduğunu görürsün Lock Device yaparsan telefonnu kitlersin Wipe Device yaparsan telefonundaki bilgileri siliyor

not: telefonda blackberry protect yüklü olması lazım , ama yinede dene sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardan Adam -- 15 Nisan 2011; 20:05:18 >

• Arkadaşım Firmware ile silinebiliyor 5800 da kilit kodunu unutmuştum FW attım 12345 oldu
  • Imei numarasini imei.tk sitesinden sorgulat cakma cin mali telefon al o imei oraya yazdir yeni model bblerde imei yazilamiyordu bilemiyorum belki asmislardir ancak alan sahsin bir isine yaramasin
  • hocam benim imei numarası yanlışmış. Asıl imei nosunu bulamıyorum. Ama telefonun pin numarası falan elimde sadece imei yok ...Pin kulllanarak imei bulabiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Arkadşaım sana cözüm bulacam 2 dk bekle

https://blackberryid.blackberry.com/bbid/login/?callbackuri=aHR0cHM6Ly9wcm90ZWN0LmJsYWNrYmVycnkuY29tL3Byb3RlY3QvYXcvbG9naW4%3D&authtype=YmJwcm90ZWN0d2Vi&css=YmJpZGNzc19ibHVl

id ve pw ile giriş yap solda pin numaran var telefonun modeli falan cıkarsa öyle birşey yaşadın View Current Location yazan yere bas telefon acıksa nerde olduğunu görürsün Lock Device yaparsan telefonnu kitlersin Wipe Device yaparsan telefonundaki bilgileri siliyor

not: telefonda blackberry protect yüklü olması lazım , ama yinede dene sen

şunu bi denesen

• hocam denedim fakat bnde bb id yok. sadece telefonumun pin'i var.
  • quote:

• quote:

asosyal detected
  • Dostum kutusundaki imei ise dogrudur aldigin sahisa ulas derdini anlat belki oda 2. El almistir ole ole ilk alan kimse bulabilirsin biraz ugras ister sadece telefonu calan sahista imeini degistirmesi cok zor eski bb 7 8 serisinde degisiyordu ancak 9 ve boldlarda ben hic gormedim dedigim gibi kutusu orjinal kendi kutusu isehttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php buradan sorgulat cihazin modeli zaten cikiyor sonrasinda polisede gitsen savciligada senden fatura isteyecekler fatura ibrazi lazim oluyor ki oda kimin adina belli degil calan serefsiz kullanir bole ama sen dandik cift hatli fln bir cihaz al 9700 un imeini ona yazdir ve telefonu data veri aramalarda kullan 9700 klonlu gorunur ve kapanir maksat o serefsize yar olmasin satamazda onu ole elinde mp3 calar wifili medya aleti olarak kullanir artik

• hocam kutudaki imei doğru mu bilmem fakat şöyle bir şey var kutudaki pin ile kutudaki pin farklı .. O zaman o kutu benim telefonun değil diye bir kanıya vardım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.