Bildirim
Telefonum garantiden geldi. 16 gb olmuş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogukanoksuz
Telpa sağolsun telefonum 4 gbydi ön sensör arızası sebebiyle yolladım 16 gb takmışlar, mis gibi olmuş bol bol uygulama yüklerim artık :))
16 gblık modelle değişmiştir cihazın öyle hafıza takılmaz. -
kaç günde geldi servisten ? -
İmei vs. Hersey aynı ekrandaki ciziklerim bile duruyo 5 gunde geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur mu anakartı değiştirmişler tabi ki :D Bende ekranı yaptırmaya yolladım bugün arıza bilgisi kağıdıma not düştüm anakartı 16 gb a ücretsiz yükseltirseniz çok sevinirim diye bakalım ne olacak :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla çok memnun oldum telefon yağ gibi kayıyor
İnşallah benimkinide değişirler o kadar para verecez ekrana :D
quote:
Orijinalden alıntı: flat_kil
Olur mu anakartı değiştirmişler tabi ki :D Bende ekranı yaptırmaya yolladım bugün arıza bilgisi kağıdıma not düştüm anakartı 16 gb a ücretsiz yükseltirseniz çok sevinirim diye bakalım ne olacak :)
Ücretsiz yükseltme olayını ellerinde parça olmadığı zaman yapıyorlar, ne olacak merak ettim haberdar edersiniz -
4gb'lık tel hangisi ya bu kadar düşük dahili hafızalı cihaz var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten gerekli açıklamayı gayet iyi yaptım hocam :) inşallah faydalanırız gelişmeleri yazarım :)
Discovery ilk çıktığında 4 gbdı hafızası :)
Ne zaman yollamıştın dostum? -
quote:
Telpa sağolsun telefonum 4 gbydi ön sensör arızası sebebiyle yolladım 16 gb takmışlar, mis gibi olmuş bol bol uygulama yüklerim artık :))
Bir süre sonra yine dolacak o hafıza sen 10gblik kısmına eline bile süremeyeceksin
Sd kartta var ;)))
quote:
Orijinalden alıntı: flat_kil
Haber verirsin hocam:)
Arkadaşlar telefon servisten geleli 2 gün oldu anca vakit bulabildim yazmak için ekranı yapıldı ancak 16 gb a yükseltmediler galiba onu şarj soketi bozuk olanlar da yapıyorlar bilginiz olsun :) Telpa da 4 iş gününde yolladı zaten :) -
quote:
Efsane olay olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kendi kendine kapanıyor
- samsung tablet şarj oluyor ama dolmuyor
- telefondan bilgisayara müzik aktarma
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- türkiye"de üretilen telefonlar
- telefon hızlandırma
- google deprem uyarı sistemi
- era 30 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X