Şimdi Ara

Telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
392.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bugün bende oluştu google yazısı gelip gelip duruyor açılış jeneriği geçince de android başlatılıyor diyor ve uygulamaları 5 dk falan optimize ediyor telefonu açmak için 10-15 dk uğraşıyorum yani
  • Aynı sorunu bende yaşadım, yalnız paylaşılan videodaki gibi de açamadım.
    Teknik servise vermeniz gerekiyor cihazı, power tuşu ve gerekiyorsa da anakart değişiyor.
  • arkadaşlar bendede şarjda kapanıp açılıp duruyodu batery doctor lanetini kaldırdım hiç bir sorun kalmadı bu arada telefonum grand neo
  • aynı sorun bende de başladı babamın telefonunda da ( s3 ve s4 ) aşırı hassaslaştı güç düğmesi kilitleniyor, gariptir ki s4 ü bir şekilde vurarak tamir ettim fakat s3 sıkıntılı hala ve ikisine de hard reset attım.
  • Arkadaşlar benim telefonum nexus 5 durup dururken kapanıyor ve açılırken de android uygalniyor tarzı birşeyler diyip birşeyler yukluyormus güncelleme yapıyormuş gibi 133 sayısına gelene kadar bekliyor sonra acıkıyor yine kapanıp aynısı artık güç tuşuna basmaya korkar oldum bazen ordan da kapanıyor ne oluyor olabilir bu nexusa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var videodaki yöntemi denedim açıldı ama ekran kapndığında tekrar güç butonuna dokununca tekrar kapanıp açılmaya başlıyo sabah servise götürcem, anlaşılan güç butonu sıkıntılı basılı kalıyo
  • tolgaxus T kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy LG servisi power tuşu değişimi için 75 TL alıyor. Güvendiğiniz başka bir telefoncu varsa oraya götürün bence.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Ankara servis 85 TL değişimi dedi garantisi dolmuştu arkadaşa götürdüm 5 dk da tuşla alakalı parçayı değiştirdi 10 TL sorun yok
  • tolgaxus T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa 10, müşteriye en fazla 30 olur. 75-85 gereksiz masraflar gerçekten. Ayıp ediyorlar.
  • Dün benim başıma da geldi, formatlamayı bile kabul etmiyor, faktory rest yapıyorum, tüm işlemleri yapıyor rebot diyorum, telefon hiç resetlenmeden açılıyor.
    Sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor veya takılıp kalıyor, pili çıkartıp restliyorum.
    resetleme Droid tools ile yapıyorum ama olmuyor
  • Sorun yukarıdaki arkadaşların dediği gibi tuşta.
    Benimde başıma geldi Tuş değişti sorunsuz kullanıyorum.
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var telefonu sarja takınca wifi ağlarını görmüyor sarjdan cıkarınca her sey normal :S teli resetledim başka wifi ağında denedim sorun devam ediyor bu konuda bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.