Şimdi Ara

Telefonum suya düştü acil yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatihdastan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç gün önce telefonum suya düştü sudan çıkardım ilk müdaheleyi yaptım şimdi ise telefonum açılmıyor fakat bataryayı takınca telefonun haporlörün olduğu alt kısım ısınıyor telefonumun modeli Lumia 630. Sorunun sebebini ve çözümü bilen birisi varmı lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var benim için önemli bi mesele yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Hocam eğer sudan çıkardıktan sonra cihazı açtıysanız cihaz gitmiştir anakart yanmıştır geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Sudan çıkardığımda telefon çalışır durumda değildi onu kontrol etmek için ekran kilidi tuşuna bastım eğer çalışır durumda olsaydı kapatacaktım. Direk bataryayı çıkardım ve kurutmaya çalıştım 2 günde pirinç içinde bekledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveLikeJay

Sudan çıkardığımda telefon çalışır durumda değildi onu kontrol etmek için ekran kilidi tuşuna bastım eğer çalışır durumda olsaydı kapatacaktım. Direk bataryayı çıkardım ve kurutmaya çalıştım 2 günde pirinç içinde bekledi.

Servise verin anakart oksitlenmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

oksitlenirse ne olurki

• Bencede servise verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise götürücem ama şu anda gitme imkanım yok anca yarın gidebilirim.
    Konudan anlayan biri yokmu ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalc_rmzn

quote:

quote:

oksitlenirse ne olurki

Hocam anakart oksitlenirse eğer telefon pert olur servise göndersen bile yapmazlar

• Telefon suya düştüğünde açılırsa anakart yanar dostum. Açman büyük hata olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi acmadan bataryi sokup direk pirince koyacaktin.

• oncelikle at pirince dursun yarın gidene kadar benim eski telefonum tuvalete dusmustu ustune temiz suyla yıkayıp acmaya calısmıstım aylar gecti hala calısıyor sıkıntısız gittigi garanti degil yani seninkininde umut olsun icinde.

• Telefon iyice kurumuşmuydu eminmisinde.

• quote:

quote:

Mesele oksitlenme değil. Zaten alet platinden yapılmadığı için suya düşmeden de oksitlenecek. Mesele suya düşünce kısa devre yapması. O anakartları tamir edebilmek için çok pahalı bir alet var. Casperda var bu alet mesela. Garanti dahili ve üreticiye geri dönüşsüz anlaşmalı anakartları burda tamir ediyor casper. Edemezse de işe yarar parçaları alıyor. Hepsinde var bu alet

• Dostum pirinc vs. Icin falan gec kalmissin , cunku suya giren telefona yapilan en kotu sey acmaktir.

Arti olarak suya giren telefona servis bakmiyor ve hatta ( bunlarda var mi bilmiyorum) kardesimin eski telefonunda telefonun bataryasinin ordaki yesil sey kirmizi olmustu suya girince belli olsun serviste diye.

AMA pirince koydum onu 2 gun sinra cikardim ve kullanmaya devam etti sorunsuz , sadece hoparlor cizirdiyordu feci sekilde. Telefon LG L3

• Telefonu açmaya çalışmadım zaten sadece çalışır durumdamı diye kontrol ettim. 2 gün pirinçte bekledi telefon şimdi bataryayı takınca telefon ısınıyor ama açılmıyor telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.