Arkadaşlar merhaba, yaşadığım sorun şu; telefondan wifiye bağlanabiliyorum ancak net yokmuş gibi gözüküyor. Play store veya googledan bir şey yazdığımda gelmiyor. Aynı şekilde kablosuz internetimden smart tvye kablo çekmiştim. Onun wifi ile alakası yok ama oraya da internet gelmiyor. 3-4 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Daha önce hem telefonda hem de televizyonda internet vardı. Telefonum samsung, televizyon vestel ve modem quake.
Ne yaptım da peki böyle oldu ? Hangisinden dolayı oldu bilmiyorum ama yaptıklarımı yazayım. Yaklaşık 1 ay önce DriverScanner programı ile format atmadan bilgisayardaki driverları güncellemiştim. İnternet ile ilgili bir değişiklik yaptı mı bilmiyorum. Yine yaklaşık aynı dönemde bilgisayardan internetin dns ve ip ayarlarını değiştirmiştim. Aynı şeyi telefon için de yaptım, ağ ismine sağ tıklayıp statik ip belirlemiştim. Kullandığım ipi, dnsyi telefondan yazdım bir ara işe yaradı ama daha sonra yine girmemeye başladı. Sorunun sebebi bu gibi gözüküyor ama bilgisayardan dns ayarlarını ve ipi otomatik ayarladığım zaman nete girmiyor.
Yardım edin lütfen, teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme