Bildirim
Telefonuma garip yerlerden kampanya mesajları geliyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bana da sürekli geliyordu, aradım ve saçma sapan şey söylüyorlar. Aradım mesaj atmayın diyorum operatörünüzü arayın diyorlar operatör onlar kapatabiliyor diyor ben de en sonunda hepsini engelledim haftada bir yeni adla atıyorlar ya da atmıyorlar baya azalttım engelleye engelleye -
https://tiss.gtb.gov.tr Mesajlardaki linklere sakın tıklamayın, katma değerli servis aboneliği adı altında paranızı gaspediyor. Alternatif olarak şunları da deneyebilirsiniz.
IPTAL REKLAM >>> 7672
IPTAL KAMPANYA >>> 7672
FIRSAT IPTAL >>> 5008
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 12 Eylül 2017; 10:48:29 > -
Size gelen mesajlar benimkilerin adlarıyla aynı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin attığınız link nedir
Gümrük ve ticaret bakanlığı şikayet sistemi. Mesaj başına en az 1000 lira cezası var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 13 Eylül 2017; 8:42:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O tip mesajların içinde "iptal için IPTAL yazıp XXXX numaraya SMS gönderin" şeklinde mesaj geliyor.
Pek reklam mesajı gelmese de gelirse Ben genelde iptal için sms gönderiyorum. YeterLi olabiliyor.
Sürekli reklam mesajı gönderenleri de engelliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızı kare iletişim bir suru numarası var arayınca numaramıda kaydederler diye aramıyorum mail adresleri bile mail kabul etmiyor b307 kodlu
Şikayetlerimde hep yeni kayıtta duruyor
140 şikayetimden sadece 7'sine ceza kesildi. Sonuç alma oranım %5 -
Kırmızı kare iletişim nedir, bana gelen mesajların kodu da b186 ben herhangi bir yere şikayet etmedim daha.
Kısacası sana o mesajı gönderme toplu sms firması senin de
EMARKA İLETİŞİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ ya git yerlerini bas yada mail yoluyla numaramı veri tabanından silin de
ayrıca şikayet de edebilirsin
Ya ben bunların durduk yere bulaştıkşarını sanmıyorum mesela şöyle birşey olabilir bi keresinde bi sitede yanlışlıkla reklama tıkladım onlarda on para aldılar operatörü arayıp iptal ettirdim gerçi ama bence numaram ellerine öyle ulaşmış olabilir diye düşünüyorum.
Şehir içinde telefonunu 1 yere verdiysen okul dershane telekomda satıyor
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Şehir içinde telefonunu 1 yere verdiysen okul dershane telekomda satıyor
Aynen yılanın başı tt ve grup şirketleri. özellikle de 2011 öncesi ev telefonu veya TTNet aboneliğiniz varsa bütün bilgileriniz dolandırıcılara kadar satıldı. Gelen her mesajı ve aramayı https://tiss.gtb.gov.tr üzerinden mutlaka şikayet edin ki yaptıklarının suç olduğunu anlasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Eylül 2017; 8:23:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bana gelen mesajlarda iptal için diyip link vermiş o linklerinde ben tuzak olduğunu düşünüyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
Evet o linkler tuzak. Yönetmelik diyor ki hangi kanaldan reklam gönderdiysen aynı kanaldan kolay ve ücretsiz ret hakı sunmak zorundasın. Herifler maliyetten kaçınmak için sms ile gönderdikleri reklama link şeklinde ret hakkı sunuyor. İnternet paketiniz yoksa hattınızdan para kesilecek, bu da ret hakkının ücretsiz olmadığı anlamına geliyor. -
Ben yüksek kapasiteli internet paketleri kullandığım için sorun olmuyor.. -
Öyle ama mevzuata aykırı davranıyorlar. -
Peki arkadaşlar size gelen reklamlarda benimkiyle aynı ad'a sahip yoksa farklı adlarlarmı geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon numarasından tc bulma
- telefon kapalı ama whatsapp mesaj iletiliyor
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- istekte bulunduğunuz öğe satın alınamıyor
- operatör değiştirme süresi
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- mobil imza nasıl alınır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X