Bildirim
Telefonumda hala TR AVEA ve AVEA yazıo ne yapicam ben yaaaa!!!!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Samsunglar öyle
Yanlız ben şu resimlere bi anlam veremedim... -
Samsung oldugu için galiba hep öyle kalcak. -
Bu kadar çıldırtan nedir anlamadım?
Avea lı değil misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ağustos 2007; 0:48:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Bu kadar çıldırtan nedir anlamadım?
Avea lı değil misin
koptum yaaa doğru avealısın işte bitti ne gerek var bende 2 telefon taşıyorum 2.telefonum simens iki tane avea yazıyo ama hiç sorun çıkarmadı
-
ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani -
quote:
Orjinalden alıntı: zeyneeeeep
ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani
bende tam nunu diyecektim... hücre bilgisi kaldırılmıyo mu samsung da?? -
Yanlış hatırlamıyorsam L0 (sıfır) yazıp 5050 ye sms gönderince yazı siliniyordu.
Olmazsa 5555 i dene. -
quote:
10 Ağustos 2007; 7:33:24
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Orjinalden alıntı: zeyneeeeep
ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani
bende tam nunu diyecektim... hücre bilgisi kaldırılmıyo mu samsung da??
valla benim telefonumun özelliği öyle bişey yazıp bilmem ne numaraya göndermedim ben.ama senin samsung muş senin tel.de var mıdır bilemem. -
şebeke yazısını kaldırabilirsiniz -
avea yazısını kaldırabilirsiniz menüden mesajlarda onun ayarı var şu anda unuttum neredeydi ama telefonu kurcala bulursun ben kapattım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X