Şimdi Ara

Telefonumda hala TR AVEA ve AVEA yazıo ne yapicam ben yaaaa!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonumda hala TR AVEA ve AVEA yazıo Samsung telefonumun ekranında iki tane avea yazı duyduguma gore motorola telefonlarda da varmıs bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azına vurcam bitane -- 10 Ağustos 2007; 11:07:46 >

• Samsunglar öyle

Yanlız ben şu resimlere bi anlam veremedim...
  • Samsung oldugu için galiba hep öyle kalcak.
  • Bu kadar çıldırtan nedir anlamadım?
    Avea lı değil misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ağustos 2007; 0:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Bu kadar çıldırtan nedir anlamadım?
    Avea lı değil misin

koptum yaaa doğru avealısın işte bitti ne gerek var bende 2 telefon taşıyorum 2.telefonum simens iki tane avea yazıyo ama hiç sorun çıkarmadı

• ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani

bende tam nunu diyecektim... hücre bilgisi kaldırılmıyo mu samsung da??
  • Yanlış hatırlamıyorsam L0 (sıfır) yazıp 5050 ye sms gönderince yazı siliniyordu.
    Olmazsa 5555 i dene.
  • quote:

10 Ağustos 2007; 7:33:24

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

ya benim siemens ve philipste de yazıyo tr aria - avea die.ama ben şebeke yazısını kaldır yaptım ekranda görünmüyo şimdi.sorunu kökten çözdüm yani

bende tam nunu diyecektim... hücre bilgisi kaldırılmıyo mu samsung da??

valla benim telefonumun özelliği öyle bişey yazıp bilmem ne numaraya göndermedim ben.ama senin samsung muş senin tel.de var mıdır bilemem.
  • şebeke yazısını kaldırabilirsiniz
  • avea yazısını kaldırabilirsiniz menüden mesajlarda onun ayarı var şu anda unuttum neredeydi ama telefonu kurcala bulursun ben kapattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.