Şimdi Ara

TELEFONUMU DEĞİŞTİREMİYORUM (TAKINTI İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki akıllı olmayan daha güzel bir telefonla değişim yaparsanız çözüm olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse de çıkıp dememiş bi tane de akıllı telefon al ikisini birden kullan diye
  • Bende telefonumdan çok memnunum.
    Ama insanların küçümsemesi bazen garibime gidiyor.Telefonlar artık statü gibi bir şey olmuş.Dışarıda bendeki gibi telefon kullananları görünce sevinmiyor da değilim.
    Geçen hafta kafeye gittim aradım arkadaşları 3 arkadaşım geldi çay içmeye.Hepsinin elinde bir telefon benim suratıma bakan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Belki akıllı olmayan daha güzel bir telefonla değişim yaparsanız çözüm olabilir.

Ben de aynisini dicektim. Eğer ihtiyacın varsa, iki telefon kullan. Telefonuma nankörlük etmek istemiyorum, üstüne gül koklamak istemiyorum dersen ama cidden ihtiyacin varsa tablet al, ayni işlevi görüyor akıllı telefonla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo 1100 kaya gibidir. Senin çocuğun bile ömür boyu kullanır onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu eşimle paylaştım dün gece, takıntı durumundan bahsettim gayet sakin şekilde dinledi ve garipsemedi...Sabah kalktığımda telefonumu bulamadım! Tüm evi aradım/taradım, eşime sabahtan beri soruyorum bilmiyorum diyor.Biraz önce sen en iyisi yeni bir telefon al dedi.Bende telefonumu bulana kadar yeni bir telefon almayacağımı söyledim.O da ciddiyetimi anlayınca beraber arka bahçeye indik, çekiçle telefonu parça parça etmiş gerçekten, parçalarını gördüm.Biraz kavga ettik ve yeni bir telefon almayacağımı söyleyerek evden çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen84 -- 26 Ocak 2017; 16:3:12 >
  • Bu konu efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Bu konu efsane olur

Konuyu bilmem ama efsane olan şey 10 yıllık telefonumdu, inanın parçaların tamamını topladım ekran kırık ama tamir edilebilir mi emin değilim.
  • Bir telefon icin esini kirmaya deger mi ? Git ayfon 7 pılas 128 cigolaytlik telefon al keyfine bak ozel anlari kaydet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kırık parçalarını bir telefoncuya götürdüm adam dalga geçiyorum sandı ilk önce, abi bunla uğraşılmaz dedi bende sinirlenip çıktım ve başka bir telefoncuya götürdüm manevi değeri olduğunu felan söyledim.telefoncu ilgileneceğini söyledi ama bu ayarda yeni bir telefon maliyetini bulur dedi masraf için.
  • açıkcası telefonu yaptırma konusunda emin olamadım. Bu akşam düşünüp yarın kararımı vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen84

açıkcası telefonu yaptırma konusunda emin olamadım. Bu akşam düşünüp yarın kararımı vereceğim.

Hangi sektörde çalışıyorsunuz? Bilişim mi?

2 hat alabilirsiniz birisi iş birisi aile vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.