Şimdi Ara

TELEFONUMU DEĞİŞTİREMİYORUM (TAKINTI İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 84 doğumluyum ve öncelikle belirtmek isterim ki dalga geçmiyorum....Sorunuma gelince; 2007 yılından beri aynı telefonu kullanıyorum...Evet inanmayanlar olacaktır ama durum bu.Bu süre içerisinde arabamı değiştim, ev aldım, fotoğraf makinası, tv gibi yeni aldığım şeylerde oldu fakat iş telefona gelince yapamıyorum arkadaşlar.Bu konuda gayet ciddi bi sorunum var. Son bir yıldır bu sorunumun farkına daha çok vardım ama yenemiyorum, gerçekten yapamıyorum.4 ay önce bunu yenmek için gidip akıllı bir telefon aldım ve aynı gün hiç kullanmadan eşime hediye ettim, telefonu ona aldığımı söyledim.Bu telefon olayı takıntı oldu bende ve ben bundan çok rahatsızım.

• Adam telefonu ile duygusal bağdan öte bağlara ulaşmış
  • Hayır bide sürekli iş yerinde arkadaşlar yada eş/dost görünce soruyor neden yıllardır aynı telefon diye? İnanın cevap vermekten usandım yıldım artık, bende bu pratık kolay gelıyor bana diyorum şarzı çok gidiyor diyorum. Anlayacağınız onsuz yapamam o benım takıntım diyemıyorum!
  • Model ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamir edilemileyecek şekilde duvara fırlat, yüksekten aşağı at vs sonra yeni telefon alıp keyfini sür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Model ne hocam?

nokıa 1100
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Tamir edilemileyecek şekilde duvara fırlat, yüksekten aşağı at vs sonra yeni telefon alıp keyfini sür.

inanın bir defasında bunu yaptım hatta kapağı kırıldı ve hala çalışıyordu.. Telefoncularda kapak bulamayınca internetten sipariş ettim ve yenı kapak aldım kullanmaya devam ettim...Şu an duvara at desen sana saçma gelebilir ama o refleksi yapamam atamam yani.
  • Kardes sense onu yapamam bunu yapamam diyon yani al koynuna yat telefonla ne diyelim

• Bu telefonu bozmaktan başka caren yok yada bi psikoloğa görün bence takıntıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: DAMBIL DOOR

Bu telefonu bozmaktan başka caren yok yada bi psikoloğa görün bence takıntıysa

Bu problemi eşim dahil kımse takıntı olarak bilmiyor..Tek çarem bir takıntım olduğunu oturup eşime anlatmak ve ondan ben yokken telefonu yok etmesini istemek sanırım.Ama bu bile zor gelıyor bana.
  • Başka bir akıllı telefona aşık olursan geçer. Çivi çiviyi söker.

• Mantıklı

• Hocam madem sıkıntı yok neden degistirmek istiyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çayolog

Hocam madem sıkıntı yok neden degistirmek istiyorsunuz ki?

Aslında ben değiştirmek istemiyorum sorunda bu içimden gelmiyor ama bi baskı altında hissediyorum ve değiştirmem gerektiğini düşünüyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awm

Hocam takıntı değil boş verin değiştirmeyin madem işinizi görüyor. Ben de telefonumu 2 sene oldu alalı iyice pert olana kadar hatta ölene kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum.

valla hocam telefonun takvimine göre 2097 yılına kadar kullanıma açık sanırım 2098 olmuyor yani bu demek oluyor ki bozulmazsa ben bunu ölene kadar kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen84 -- 25 Ocak 2017; 22:33:36 >
  • seymen84 kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olmadigi surece calisan sisteme comak sokmak bana hep mantiksiz gelir. Bana sorarsaniz telefonda bir kusur yoksa, sizin de isinize hala yariyorsa, telefon isinize yaramayana kadar kullanin kim ne derse desin bosverin takmayin en mantiklisi

• Değiştirmek istemiyorsan değiştirme akıllı telefon kullanmak zorunda değilsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim telefona sevdiğim kız dokundu, ömür boyu değiştirmeyi düşünmüyorum. yalnız değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl olmuş ve kendini çoktan amorti etmiş. Değişmeyen tek şey değişimdir.Al bir akıllı telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullan bozulana kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.