Şimdi Ara

telefonumu yenilemeyi düşünüyorum, en iyi özelliklere sahip klavyeli BB tavsiyeleriniz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar... şirket çalışanıyım haliyle BlackBerry hastası diyebilirim kendim için. BlackBerry dışında hiçbir telefonu kullanamıyorum çok eleştirilen bir marka olsa da BlackBerry'i tercih etmekte memnunum. yaklaşık 2.5 senedir bold 9790 kullanıyorum artık yenileme vaktinin geldiğini düşünüyorum.

BB'nin klavyeli en son çıkan modeli hangisi, veya hangisini tavsiye edersiniz ?

not: privi gibi kapak klavyeli tercih etmiyorum, bold veya touch tarzında tavsiye verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 6 Kasım 2015; 23:16:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Passport Silver Edition

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi gunler.
    Suan ben BlackBerry Q10 modelini kullaniyorum. Istediginiz ozelliklere uygun modeller bildigim kadariyla. Guncel olarak. Q10,classic ve passport modelleri. Passport modeli 'enine olculeri' (91mm) neredeyse bir tablet kadar buyuk. Q10 kullanan birisi olarak. Classic modelini gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Z10 kullanıyorum. Dokunmatik klavye olması açısından kelime tahminlerinde kısayollar daha kolay kullanılıyor. Klavyeli olarak Q10 ve Passport cihazı var. Passport tam kare yapıda bir telefon. Q10'da ise ekran dokunmatik olmasına rağmen ekran küçük kalabiliyor. Bir de Classic modeli var. O da Q10 ile Passport arası bir model diyebilirim. Sizin için Classic daha uygun olacaktır sanırım. Menü ve kullanım olarak eski sisteme benzer birçok şey var. Kullanım olarak eskilerden daha iyi diye düşünüyorum.
  • ben de yaklaşık 2.5 yıldır q10 kullanıyorum. q10, classic ya da passport kullanmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Merhaba iyi gunler.
    Suan ben BlackBerry Q10 modelini kullaniyorum. Istediginiz ozelliklere uygun modeller bildigim kadariyla. Guncel olarak. Q10,classic ve passport modelleri. Passport modeli 'enine olculeri' (91mm) neredeyse bir tablet kadar buyuk. Q10 kullanan birisi olarak. Classic modelini gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.

merhaba hocam, aylar önce alıntıladığım mesaj'da bana q10 classic modelini tavsiye olarak vermiştiniz. yenilemek yeni kısmet olacak, yalnız bir sorum olacak. bb q10'da android var mı ? android olup, olmaması çok önemli benim için. android'e özel nice programlar var, onlardan eksik kalmak istemiyorum. bb world'ün bir halta yaramadığını tahmin edebilirsiniz zannederim.

• ilonglife kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, q10 da api 18 var arkaplanda bu da android versiyonu olarak minimum 4.1 veya o civari versiyonlara denk geliyor. Market olarak da google playi kullanma sansin var, fakat kurarken internetten arastirirsin bir rehber izlemen gerekiyor, ona gore kurulumunu yaparsin.

Ben bir sene once aksaraydan ikinci el garantisiz aldim q10 classici, kimse q10 almadigi icin 190 liraya kapattim telefonu ve su ana kadar kullandigim en mukemmel telefon diyebilirim, ayrica telefon asiri saglam da, kac kere dusurdum, ettim vs ekran bir kere kirilmadi zaten kirilsa yaptircak yer bulmam yenisini alirim 190 lira yani :))

kullanirim deyip kullanamadigim uygulama sayisi da sadece 2, bitaksi ve snapchat, diger tum yandex trafiktir, trivia cracktir vs cogunu yukledim aktif olarak da kullaniyorum.

Ayrica sarj problemi de yasamiyorsunuz ve avantaj olan bir sey daha su ki, data harcamasi yok telefonun resmen, internet pakedi somurulmuyor.

Bir eksisi daha whatsappin supportu kesecek olmasi yil sonunda. O en buyuk etki olacak lakin forumda bir arkadas konusunu acmis, apk olarak kurulunca da gayet stabil calisiyormus. E bir sene de o idare etse, yeni cikan bir blackberry e geceriz sonra :)

Umarim yardimci olmustur aciklamalarim. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: prooof

Hocam merhaba, q10 da api 18 var arkaplanda bu da android versiyonu olarak minimum 4.1 veya o civari versiyonlara denk geliyor. Market olarak da google playi kullanma sansin var, fakat kurarken internetten arastirirsin bir rehber izlemen gerekiyor, ona gore kurulumunu yaparsin.

Ben bir sene once aksaraydan ikinci el garantisiz aldim q10 classici, kimse q10 almadigi icin 190 liraya kapattim telefonu ve su ana kadar kullandigim en mukemmel telefon diyebilirim, ayrica telefon asiri saglam da, kac kere dusurdum, ettim vs ekran bir kere kirilmadi zaten kirilsa yaptircak yer bulmam yenisini alirim 190 lira yani :))

kullanirim deyip kullanamadigim uygulama sayisi da sadece 2, bitaksi ve snapchat, diger tum yandex trafiktir, trivia cracktir vs cogunu yukledim aktif olarak da kullaniyorum.

Ayrica sarj problemi de yasamiyorsunuz ve avantaj olan bir sey daha su ki, data harcamasi yok telefonun resmen, internet pakedi somurulmuyor.

Bir eksisi daha whatsappin supportu kesecek olmasi yil sonunda. O en buyuk etki olacak lakin forumda bir arkadas konusunu acmis, apk olarak kurulunca da gayet stabil calisiyormus. E bir sene de o idare etse, yeni cikan bir blackberry e geceriz sonra :)

Umarim yardimci olmustur aciklamalarim. Kolay gelsin.

selamlar hocam, teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.

daha önce android telefon kullanmadığım için pek bilgim yok bu konularda. apk denilen programı kurunca android+google play programlarını kolaylıkla telefonuma yükleyebiliyor muyum ? saydığın snapcat, bitaksi dışında birçok programı sorunsuz çalıştırması mümkün mü ?

şarj ve fazla mb yememesi elbette tatmin edici ama önceliğim android meselesi olacak.

son olarak, privle karşılaştırılması konusundaki düşüncen nedir ? classic, bir Priv edebilir mi ? daha önce bold9790'u kullandığım ve bu tarz telefona alıştığım için classic daha yakın geliyor ama bilemiyorum halen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.