n70 telefonumu vatan bilg den aldım kvk dan 2 yıl garantili peki bu garantinin içinde neler war yani sadece wersiyon yükseltmek mi yoksa kulaklık fln bozulunca yenisini fln weriolar mı yada camı fln kırıldığında değiştiriolar mı tabi parasız
telefondan yada yazılımdan dolayı bir sorun olursa tamir ediyorlar.
bildiğim kadrıyla yeni versiyon yükletmek parayla.ayrıca cam kırığını suya düşürmek,çaldırmak,elinden düşürmek... vb. gibi kullanıcı hatasından oluşabilicek hasarlar garanti kapsamı dışında kalıyor.
Kulaklığın bozulunca büyük ihtimalle değişim yaparlar ama kuıllanıcı hatası olmaması koşuluylaAyrıca telefonunun camı fln kırılırsa bu senin kendi kişisel hatanda kaynaklı olduğu için garanti kapsamına girmez
quote:
Orjinalden alıntı: burak_3000
n70 telefonumu vatan bilg den aldım kvk dan 2 yıl garantili peki bu garantinin içinde neler war yani sadece wersiyon yükseltmek mi yoksa kulaklık fln bozulunca yenisini fln weriolar mı yada camı fln kırıldığında değiştiriolar mı tabi parasız
garanti işe yarıyor mesela yazılımdan oluşan hataları yapıyorlar ama kendi hatandan olan şeyleri ödemiyorlar ama onun için şimdi kasko geliştirdiler iyi bişey sigortalı olsa daha iyi olur ben alalı 9 ay oldu 425 ytl suya gitti çamaşır makinasında yıkandı çalışmıyor ama sigortalı olsaydı belkide ödenirdi
acil durumlarda işe yarıyo ;hatta ve hatta hayat kurtarıyo, bi kere babamın telefonunu bozmuştum garanti kapsamındaydı verdik yapıp verdiler
quote:
Orjinalden alıntı: MAKSIMUS
telefondan yada yazılımdan dolayı bir sorun olursa tamir ediyorlar.
bildiğim kadrıyla yeni versiyon yükletmek parayla.ayrıca cam kırığını suya düşürmek,çaldırmak,elinden düşürmek... vb. gibi kullanıcı hatasından oluşabilicek hasarlar garanti kapsamı dışında kalıyor.