Şimdi Ara

Telefonun kilit tuşunu devre dışı bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar android tabletimin kilit tuşu arızalandı, tuşa en ufak bi dokunmada yeniden başlatma seçenekleri çıkıyor bazen tablet kapanıyor bazense ekran kilitleniyor. Tuşun işlevini değiştirebileceğim bi yöntem var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Kilit Tuşunu Devre Dışı Bırakma

Android işletim sistemine sahip telefonlarda güç tuşunu devre dışı bırakmak mümkündür. Bu özellik, cihazınız düştüğünde veya yanlışlıkla güç tuşuna basıldığında istenmeyen kapanmaları önlemek için faydalı olabilir.

Xiaomi Güç Tuşu Devre Dışı Bırakma

Xiaomi telefonlarında güç tuşunu devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Ek Ayarlar'a dokun.
    • Erişilebilirlik seçeneğine git.
    • Güç Tuşu'na dokun.
    • Güç Tuşunu Devre Dışı Bırak seçeneğini etkinleştir.

Android Power Tuşu İptal Etme

Diğer Android telefonlarında güç tuşunu devre dışı bırakma adımları cihazdan cihaza değişebilir. Genellikle şu adımları izleyebilirsin:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Sistem'e dokun.
    • Erişilebilirlik'i seç.
    • Güç Tuşu veya Fiziksel Düğmeler seçeneğini bul.
    • Güç Tuşunu Devre Dışı Bırak seçeneğini etkinleştir.

Güç tuşunu devre dışı bıraktığında, ekranı kapatmak için ekranı iki kez dokunarak veya bildirim çubuğundaki güç düğmesini kullanarak cihazını kapatabilirsin.

Güç tuşunu tekrar etkinleştirmek için yukarıdaki adımları tekrarla ve Güç Tuşunu Devre Dışı Bırak seçeneğini devre dışı bırak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xposed Additions modülüyle yapıpabiliyor. Ancak root ve xposed'ın olması gerekiyor. Bunlar yok diyorsanız başka öneremeyeceğim. Ben bir tek bunu çalıştırabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Fiziksel tuşu devre dışı bırakabiliyor muyuz bunda?

• S kullanıcısına yanıt
    Xposed çalışırsa ve modül tableti desteklerse her tuş (power tuşu dahil) devre dışı bırakılabiliyor. Ancak uzun süre basılı tuttuğunda reset görevini yerine getirmesini engellemeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 22 Ocak 2017; 16:58:18 >
  • Don't know if you even have this phone anymore but I remembered seeing this thread when I came across thishttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.spazedog.xposed.additionsgb its a xposed module so you need to be rooted, and have the xposed framework installed.

şuna bi bakarsan belki işini görür.
  • Aynısını önerdim zaten.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirdim gayet güzel çalışıyor peki bunu roma gömme gibi bir şansımız var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi devre dışı sorunu !!
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S kullanıcısına yanıt
    Maalesef onu bilemeyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.