Şimdi Ara

Telefonun sesi bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

Telefonun sesinin cızırdaması bende de var, rahat olun, iOS 8 de böyle bir bug var sanırım. Kapatıp açılınca düzeldi. Gerçi bende iOS 7 de de oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

Telefonun sesinin cızırdaması bende de var, rahat olun, iOS 8 de böyle bir bug var sanırım. Kapatıp açılınca düzeldi. Gerçi bende iOS 7 de de oluyordu.

Bende önceden olmuyordu hocam ios8e geçtikten sonra olmaya başladı ama daha bir kere oldu umarım bir daha olmaz. Cevabınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 7 zamanı da olmuştu bende reset atınca telefona düzelmişti bidaha da karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichgeheinskino

ios 7 zamanı da olmuştu bende reset atınca telefona düzelmişti bidaha da karşılaşmadım.

Bende 1 kere yaptı. Eğer sorun devam ederse bende reset atayım hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.