Şimdi Ara

Telefonunuz açıkken Ulaşılamıyor olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
244.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstemediğim kişilere ulaşılamıyor sesini dinletmek için arayışlardayım. Az önce yeni bir şey keşfettim.

Vodafone kullanıyorum.

Telefon ayarlarında meşgulken yönlendir menüsüne +905463501033 bu noyu girdim. Numara engelleme menüsüne aramasını istemediğim kişiinin nosunu girdim. Deneme amaçlı engellediğim numaradan kendimi aradığımda -aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor. Sinyal sesinden sonra msj bırakın.- anonsu duyuluyor.

Şimdi bulduğum yöntemi sizin yardımlarınızla genişletmek istiyorum. Vodafonda nasıl bir numaraya yönlendirirsem aradığınız kişiye ulaşılamıyor sesini dinletebilirim.

Unutmayın taktik şu. İlk önce istemediğimiz numaraları engelle dicez sonra meşgulken yönlendir bölümüne sihirli numaramızı girecez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upcall kullanın orda var bu özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT için güncel konu bilgisi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    telefonu tt de 5559477070 e yönlendirirseniz açıkken ulaşılamıyor diyor. arayanı bil varsa sms ile arayan bilgisi geliyor, çok uzun zamandır bilinen kullanılan bir özellik.
  • güncel olarak şöyle sorayım TT de,

beni arayanlara telefon çekmiyor görüntüsü nasıl verebilirim. Yani direkt arar aramaz "ulaşılamıyor.." demesin.
    öyle olunca sanki bilinçlı kapatmış gibi olurum. Bunu yemezler. çekmiyor da öyle "ulaşılamamış" zannedilsin. Mümkün mü bu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.