Şimdi Ara

Telefonunuzdaki yazi tipinden sikildiysaniz bunu bir deneyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: haylazz

Telefonu Bozulan Arkadas Telefonuna Format At Düzelir Kendin Yapamiyosan Bana Gönder Avusturyadayim Yaparim

ula döt olanı,şunca zamandır bekliom küfretmim diom,buranın adamıyız kurallar war malum ama ne lan bu pişkinlik,delikanlı olsan istanbuldayım yada tr deyimd ersin ama yemiyo sanırım,avusturyaymış,alle öshtereicher sollen dich ficken du arshloch...bunu anladıysan eet avusturyadaymışsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmm

mecidiyeköyde bi tanıdıa verdim teli,aldı,yeni yazılım yükledi,ardından formatı bastı yinede düzelmiyor,nası olcak bu iş ya????

nasıl ya inanmıyorum gitti mi telefon şimdi çok üzüldüm ya geçmiş olsun
  • ulan bednim agzimi bozdurma ben seni gibileri cok gördüm ara lan i.... 00436603436412 alla alla benim kimseye yalan borcum yok telefonda telefon olsa
  • bazi telefon modellerinde kurduktan sonra açılmıyor olabilir.fakat format atmak lazım.bu programı bende duymuştum.
  • quote:

ulan bednim agzimi bozdurma ben seni gibileri cok gördüm ara lan i.... 00436603436412 alla alla benim kimseye yalan borcum yok telefonda telefon olsa
    şerefsize bak yaaa adama bak ne pişkin bastır csungu kardeş arkandayım
  • evet arkadaşlar,2 telefoncu gezdim,software yüklediler olmadı,format çaktılar olmadı(data kablosuyla tabiki) bende aldım kvk ya götürdüm.onlar 1 saat sonra işi hallettiler.faturası ise 15 ytl oldu.

neyse sinir bozmaya gerek yok,oldu bittiii,bu topikte bi çok kişiye kulağa küpe olsun diyerekten topiği kapatabiliriz sanırım..

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

evet arkadaşlar,2 telefoncu gezdim,software yüklediler olmadı,format çaktılar olmadı(data kablosuyla tabiki) bende aldım kvk ya götürdüm.onlar 1 saat sonra işi hallettiler.faturası ise 15 ytl oldu.

neyse sinir bozmaya gerek yok,oldu bittiii,bu topikte bi çok kişiye kulağa küpe olsun diyerekten topiği kapatabiliriz sanırım..

saygılar

bence de baba hadi geçmiş olsun
  • Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var bi tema ile birlikte fonte geldi ama temayı sildim font duruyor ne yaptıysam nasıl gider bu bilen varsa yardım lütfen
  • quote:

Telefonunuzdaki yazi tipinden sikildiysaniz bunu bir deneyin

1-"Font Remover" adli sis dosyasini telefona kurun

2-Programi çalistirin size mevcut olan fontu silmek isteyip istemediğinizi soracak evet diyin ardinda "Restart Phone" mesaji gelecek ,henüz restart yapmayin

3-Kullandiginiz dosya yöneticiniz ile "C/System" (telefon hafizasina)içerisinde "Fonts" adli yeni bir klasör olusturun

4-"gdr" uzantili dosyayi Dosya yöneticisi ile olusturdugumuz Fonts adli klasörün içine kopyalayin ve telefonu restartlayin

Ve telefonunuz yeni yazi tipi ile karsinizda

Peki orjinal yazi tipine geri dönmek isterisek?

Bunun için sadece 2. asamayi uygulamaniz yeterli

Not1:Yeni bir yazi tipi ekleyeceğiniz zaman 2. aşamadan itibaren izleyin

Not2:Fonts klasorunun içerisine 1den fazla "gdr" uzantili dosya kaydetmeyin

Not3:Bazi yaz tipleri türkçe karakterleri desteklemeyebilir

Not4:N-Gage kullananlar bu programi kesinlikle kullanmasinlar

Dosyayi Burdan Indiriniz

Not Bütün Mesuliyet Kullaniciya Aittir

haylaz kardeş başlıgı değiştirsen de: SIKILDIYSANIZ yazsan daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.