Telefonu Bozulan Arkadas Telefonuna Format At Düzelir Kendin Yapamiyosan Bana Gönder Avusturyadayim Yaparim
ula döt olanı,şunca zamandır bekliom küfretmim diom,buranın adamıyız kurallar war malum ama ne lan bu pişkinlik,delikanlı olsan istanbuldayım yada tr deyimd ersin ama yemiyo sanırım,avusturyaymış,alle öshtereicher sollen dich ficken du arshloch...bunu anladıysan eet avusturyadaymışsın...
quote:
Orjinalden alıntı: csungu
arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmm
mecidiyeköyde bi tanıdıa verdim teli,aldı,yeni yazılım yükledi,ardından formatı bastı yinede düzelmiyor,nası olcak bu iş ya????
nasıl ya inanmıyorum gitti mi telefon şimdi çok üzüldüm ya geçmiş olsun
ulan bednim agzimi bozdurma ben seni gibileri cok gördüm ara lan i.... 00436603436412 alla alla benim kimseye yalan borcum yok telefonda telefon olsa
bazi telefon modellerinde kurduktan sonra açılmıyor olabilir.fakat format atmak lazım.bu programı bende duymuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: haylazz
ulan bednim agzimi bozdurma ben seni gibileri cok gördüm ara lan i.... 00436603436412 alla alla benim kimseye yalan borcum yok telefonda telefon olsa
şerefsize bak yaaa adama bak ne pişkin bastır csungu kardeş arkandayım
evet arkadaşlar,2 telefoncu gezdim,software yüklediler olmadı,format çaktılar olmadı(data kablosuyla tabiki) bende aldım kvk ya götürdüm.onlar 1 saat sonra işi hallettiler.faturası ise 15 ytl oldu.
neyse sinir bozmaya gerek yok,oldu bittiii,bu topikte bi çok kişiye kulağa küpe olsun diyerekten topiği kapatabiliriz sanırım..
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: csungu
evet arkadaşlar,2 telefoncu gezdim,software yüklediler olmadı,format çaktılar olmadı(data kablosuyla tabiki) bende aldım kvk ya götürdüm.onlar 1 saat sonra işi hallettiler.faturası ise 15 ytl oldu.
neyse sinir bozmaya gerek yok,oldu bittiii,bu topikte bi çok kişiye kulağa küpe olsun diyerekten topiği kapatabiliriz sanırım..
saygılar
bence de baba hadi geçmiş olsun
Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var bi tema ile birlikte fonte geldi ama temayı sildim font duruyor ne yaptıysam nasıl gider bu bilen varsa yardım lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: haylazz
Telefonunuzdaki yazi tipinden sikildiysaniz bunu bir deneyin