Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Telefonunuzdaki yazi tipinden sikildiysaniz bunu bir deneyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuzdaki yazi tipinden sikildiysaniz bunu bir deneyin

1-"Font Remover" adli sis dosyasini telefona kurun

2-Programi çalistirin size mevcut olan fontu silmek isteyip istemediğinizi soracak evet diyin ardinda "Restart Phone" mesaji gelecek ,henüz restart yapmayin

3-Kullandiginiz dosya yöneticiniz ile "C/System" (telefon hafizasina)içerisinde "Fonts" adli yeni bir klasör olusturun

4-"gdr" uzantili dosyayi Dosya yöneticisi ile olusturdugumuz Fonts adli klasörün içine kopyalayin ve telefonu restartlayin

Ve telefonunuz yeni yazi tipi ile karsinizda

Peki orjinal yazi tipine geri dönmek isterisek?

Bunun için sadece 2. asamayi uygulamaniz yeterli

Not1:Yeni bir yazi tipi ekleyeceğiniz zaman 2. aşamadan itibaren izleyin

Not2:Fonts klasorunun içerisine 1den fazla "gdr" uzantili dosya kaydetmeyin

Not3:Bazi yaz tipleri türkçe karakterleri desteklemeyebilir

Not4:N-Gage kullananlar bu programi kesinlikle kullanmasinlar

Dosyayi Burdan Indiriniz

Not Bütün Mesuliyet Kullaniciya Aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylazz -- 13 Nisan 2005, 13:52:07 >

• arkadaşım,sen bu işi denedinmi,hangi telefonda denedingeldin buraya tavsiye ediyorsun!!!

ykledim 3660 a makina açılmıyor,nokia yazısı çıkıor ve restart edip duruyor alet kendini,nası düzelcek şimdi >:\

safe mod felan nasıldı bunun,hrr köpürüorum ki sormayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşım,sen bu işi denedinmi,hangi telefonda denedingeldin buraya tavsiye ediyorsun!!!

ykledim 3660 a makina açılmıyor,nokia yazısı çıkıor ve restart edip duruyor alet kendini,nası düzelcek şimdi >:\

çok geçmiş olsun bilip bilmeden herşeye atlamamk gerekiyo bende de 3650 var iyiki denememişim çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

quote:

arkadaşım,sen bu işi denedinmi,hangi telefonda denedingeldin buraya tavsiye ediyorsun!!!

çok geçmiş olsun bilip bilmeden herşeye atlamamk gerekiyo bende de 3650 var iyiki denememişim çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun

ya sorma,moralim bozuktu dün bi olaya,dedim değişiklik olsun kafa dağıtayım iice .ok etti gunumu :(

yoksa atlanırmı tabi adam er,nicki haylaz,ne edersin böle iş dimi,salaklık bende

çok teşekkürler,iiki önceden yazmışım burayada başınıza gelmemiş

• buna sizin orda "yeni gelin gibi atladımı" derler:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

quote:

ya sorma,moralim bozuktu dün bi olaya,dedim değişiklik olsun kafa dağıtayım iice .ok etti gunumu :(

yoksa atlanırmı tabi adam er,nicki haylaz,ne edersin böle iş dimi,salaklık bende

çok teşekkürler,iiki önceden yazmışım burayada başınıza gelmemiş

peki şu anda telefon ne durumda hala açılmıyo mu

• quote:

Orjinalden alıntı: meric22

buna sizin orda "yeni gelin gibi atladımı" derler:)

hueuhe geç sen dalganı nede olsa düşeni allah sevmez dimi hhuhe

walla telin power dümesine basıorsunuz,nokia çıkıor,sonra orda kapanıp yine açmaya çalışıo,aynı şey tekrar edip duruo,iptal yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantili miydi telefon garantiliyse garantisi devam ediyo mu
  • İyiki denememişim 3230 da....
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

İyiki denememişim 3230 da....

uchhhh,walla seninkine olsaydı ben de senle delirirdim,bulurduk şu .......... er haylazı napardık dimi :)=

yok bizimki yurt dışılardan :) patlıcak anlıcanız kih kih,neyse vatan sağolsun :P
  • Benimkide yurt dışı varya adamı öldürürdüm herlade öle bişey olsa...
  • abi yaaaa o program sx1 için valla yanlış yapmışsınız onu yapmadan önce telefonu ingilizce dil seçeneğine alacaktınız ama telefona hard format atınca düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

abi yaaaa o program sx1 için valla yanlış yapmışsınız onu yapmadan önce telefonu ingilizce dil seçeneğine alacaktınız ama telefona hard format atınca düzelir

e adam dedimi sx1 die,yoo,ngace de sakın yapmayın demiş zırto salak

hard format da düzelcekte ona para gitcek işte,evde safe moddan açıp işlem yapma şansımız yok sanırım,sizin bildiğiniz bi teknik varmı acep carisma???
  • Ulan az daha bende deneyecektim hıyar gibi haaa... Bu arada topiği açan herif görünürde yok? Adam bi geçmiş olsun dileklerinde falan bulunur demi....
  • kac gundur hatta haftadır formda topic kirliligi var ve herkes yalan yanlış bilgi veriyor diye uyarıyoruz..savas acmıştık gereksiz her topice ve turkcenin daha duzgun kullanılması gerekiyor diye..haksızmıymışız arkadaslar..işte her onune gelen topic acarsa ve yalan bilgi verirlerse boyle olur..o arkadasa

• arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmm

mecidiyeköyde bi tanıdıa verdim teli,aldı,yeni yazılım yükledi,ardından formatı bastı yinede düzelmiyor,nası olcak bu iş ya????
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: benkadir05

kac gundur hatta haftadır formda topic kirliligi var ve herkes yalan yanlış bilgi veriyor diye uyarıyoruz..savas acmıştık gereksiz her topice ve turkcenin daha duzgun kullanılması gerekiyor diye..haksızmıymışız arkadaslar..işte her onune gelen topic acarsa ve yalan bilgi verirlerse boyle olur..o arkadasa

+1111111111111111111111111111111...

• Bunun cozumu var kardes. Oncelikle telefonu sıcak su dolu bir kaba atıyoruz . Ustune sıvı sabun dokup teefon icindeyken karıstırıyoruz. bi cıkartıyoruz bakıyoruz. Tusların ustundeki yazılar gittiyse tamamdır font mont olayı kalmamıstır. Tukenmez kalemle tekrar yazıyoruz ve telefonu acıyoruz. Artık eski fontumuza donduk kihe kik.
    ( sen gene atlarsın simdi sakaydı kardes )
  • Telefonu Bozulan Arkadas Telefonuna Format At Düzelir Kendin Yapamiyosan Bana Gönder Avusturyadayim Yaparim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.