Şimdi Ara

Telefonunuzun suya dayanıklı olup olmadığını test eden uygulama yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuzun suya dayanıklı olup olmadığını test eden uygulama yayınlandı

Google Play'de telefonunuzun suya dayanıklılığını test etmenizi sağlayan yeni bir Water Resistance Tester uygulaması ortaya çıktı. Üstelik cihazınızı suya daldırmadan.

Ayrıca Bkz.120 Hz ekranı olan akıllı telefonları pazar payı, 60 Hz'i geçmek üzere

Uygulama akıllı telefonunuzun barometresini kullanıyor ve bu sayede de su geçirmezliğini ölçmek için cihazın suya batırılması gerekmiyor. Uygulamanın çalışma mantığı ise şu şekilde: Barometrik sensör, cihazın içindeki basınç seviyesini algılıyor ve uygulama bu basınçtaki değişiklikleri ölçüyor.

Telefonunuzun suya dayanıklı olup olmadığını test eden uygulama yayınlandı

Telefonun suya dayanıklılığı nasıl test ediliyor?

Ölçüm yapmak için telefonu düz bir yüzeye koyup iki başparmağınız ile ekrana sıkıca bastırmanız gerekiyor. Kontrol ettikten sonra uygulama, telefonunuzun su geçirmez olup olmadığını size söyleyecektir. Uygulama yalnızca belirli bir koruma sertifikası olan (IP67 / IP68) veya bir barometre ile donatılmış akıllı telefonları desteklemekte. Water Resistance Tester'ın açıklamalarında ise şu ibarelere yer verilmiş:

"Bu uygulama, telefonunuzda yerleşik barometreyi kullanarak IP67 / IP68 su geçirmez contaların, telefonunuzda olup olmadığını kontrol etmenize yardımcı olur. Cihazın düşmesi ve eskimesi nedeniyle contaların zarar görebileceğini lütfen unutmayın ve telefonunuzu sıvılardan uzak tutun!"

Android Police ve The Verge gibi portallar, uygulamayı birkaç cihazda test etti ve her durumda sonuçlar akıllı telefonların özelliklerinde belirtilenlerle tutarlıydı. Geliştirici Ray Wang, insanların akıllı telefonlarının tamir edildikten, kullanılmış bir cihaz satın aldıktan veya yıllarca aktif olarak kullanıldıktan sonra suya dayanıklılığını test etmelerine yardımcı olmak için uygulamayı oluşturduğunu söylüyor. Uygulamanın Reddit'teki tartışma konusu ise oldukça doğru çalıştığını gösteriyor.

• Vay be, taaa 2014'teki Xperia Z2 telefonumu kullanırken olan muhabbet. Demek ki o zamanlarda KOTLİN ile bi Android programı yazıp Play Store'a koysaydım şimdi KÖŞEYDİM.

• Telefonunuz bu sürümle uyumlu değil.
    Mi9T android 11.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamaya gerek yok doldurun bi kova su içine atın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekrana bastirarak servise gondermek zorunda kalin. Ve otomatik olarak sivi temasi zaten olmasin ;d

• Telefonunuzun suya dayanıklı olup olmadığını test eden uygulama yayınlandı

Bu uygulama telefonun suya dayanıklı olup olmadığını net gösteriyor. Kesin bilgi yayalım😃

• Pamak izlerinizi paşa paşa verin !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gokhanvai kullanıcısına yanıt

Parmaklarınızı buraya basın simgeleri. Parmak izi okumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt

Kimlerin ne yapacağı hiç belli olmaz. Hiçkimseye, hiçbir uygulamaya güvenmem.

• Bu tür uygulamalar görünürde hep iyidir sonra kokusu çıkar.

• gokhanvai kullanıcısına yanıt

Ekranda veya bastırılan noktada parmak izi okuyucusu yoksa parmak izinizi nasıl alacak?

• scam gibi geldi

• Boş bir uygulama

• Cihaz bu sürümle uyumlu değil diyor komik.

Halbuki 11 yüklü cihaz kullanıyorum.

• galaxy s9'da suya dayanıklı değil dedi :D

• Kardeşim her telefonda barometre bulunmuyor. Çalışmıyor uyumsuz demişsiniz de her telefonda barometre yok ki.

• Bende de aynı cihaz var. Android 11 güncellemesini nasıl aldin hocam?

• 'Miui eu' rom hocam.
    Haftalık güncellenir.

• Ben bu cihazı twrp ile rootlayamadim. Bende normal stock rom vardı en fazla flash ile global kurabildim. Kullandığınız romun flash dosyası var ise linkini atabilir misiniz?

edit: hocam buldum sağolun bilgilendirme için. Şaka gibi eu rom kısmını görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 11 Temmuz 2021; 21:9:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.