Şimdi Ara

Telefonunuzun suya dayanıklı olup olmadığını test eden uygulama yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam önce bootloader unlock işlemi yapılacak sonrası twrp üzerinden kolaylıkla romu kurabilirsiniz.
    Burada ve YouTube da çokça örnek mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung kullanıcıları *#0*# tuşlayarak, sensor kısmından barometeri görebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cihazı unlocked yapmıştım fakat twrp yapamıyorum bi türlü. Telefonu kapa aç yapınca twrp siliniyor. Eski samsung telefonlarıma kolay şekilde yapıyodum ama bunda sorun var kafayı yedirtecek bana

• Fastboot üzerinden güncel twrp attıktan ve reboot recovery yapılmalı yoksa twrp silinebilir.

Twrp içinde Format data >reboot recovery, ardından wipe > dalvik, cache, system, data ile sistem temizlenir.
    Burada PC den zip dosyası sdcard'a kopyalanır miui eu rom install edilir.
    Sistem komple açılır ilk ayarlar vs yapıldıktan sonra reboot recovery sonrası magisk kurabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam en son 2 hafta denemiştim rom atmayı az önce dosyalarımı tekrar yedekleyip yapmayı denedim. Bu sefer twrp sonrası root kurdum ve twrp silinmedi. Üzerine de eu romu kurdum şimdi sorunsuz bir şekilde işlemi bitirdim. Xcloud üzerinden dosyaları senkronize ediyorum. Çok sağolun 1.5 senedir rom kurmaya çalışıyodum ama hiçbir şekilde olmuyodu. Gerçekten inanamıyorum şuan hahahaha

• Xperia z serisinde olan bir özellik

• Arkadaşlar Telefonlarında (Barometre) özelliği olanlar için geçerli test Telefonunuz mükemmel olabilir fakat Barometre yoksa uygulama sizin cihazınızı test edemez

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

xperia xa1 ultra telefonum ben havuzda kullanirdim millet bana bakardi   şarj soketim bozuldu yoksa arka kapağini açmazdim bile. arka kapak açilinca waterproff özelliğide gitti  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.