Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tlfci

1. ben bluetooth bağlantısı yaptığımda telde çalan müzik araçtan çok kısık sesde geliyor hem navigasyondan hem teypten sesi açmama rağmen sorunu çözemedim

Telefonla navigasyon cihazını eşleştirdiniz. Peki "müzik araçtan kısık sesle geliyor" derken araç hoparlörlerini mi kastettiniz? Yoksa navigasyonun arkasındaki küçük hoparlörden gelen sesi mi?
    Eğer araç hoparlörlerinden az ses geliyor diyorsanız navigasyon cihazındaki sesi araç hoparlörlerine hangi yolla aktardınız söyler misiniz?

(Google ile "IGO türkçe ses" diye aratın, bir çok sonuca ulaşırsınız. "Gözde" adlı seslendirmeyi tavsiye ederim.)
  • transmitter aracılığı ile sesi aracın hoporlörüne ilettim
  • arkadaşlar suan yedi tane ses dosyası indiriyorum bunların tamamını aynı anda atabiliyor muyuz? yoksa tek tek mi atmamız gerekiyor. ayrıca bu işlemi nasıl gerçekleştiriyoruz. yardım eder misiniz?
  • quote:

transmitter aracılığı ile sesi aracın hoporlörüne ilettim

Bugune kadar WinCE tabanli bir cok navigasyon cihazinda BLUETOOTH ile FM TRANSMITTER'i ayni anda calistiramadim.
    FM acik iken navigasyon yazilim sesi arac hoparlorlerinden geliyordu, fakat telefona cagri geldiginde gorusmeye baslayinca FM duruyor ve gorusme sesi cihazin arkasindaki kucuk hoparlorden geliyordu.

Forumda da bugune kadar BT ile eslestirilmis cep telefonuna gelen cagri sesini FM aracaligiyla arac hoparlorlerinden aldigini soyleyen cok kimse yoktu. Siz ikincisiniz.
    Bunu yaptigini soyleyen ilk arkadas Navitect 7" QXV serisi televizyonlu bir navigasyon cihazi kullaniyordu. Ben ise Navitech QXV-522 model cihazda bunu basaramadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aux bağlantısıyla yapsam ses daha iyi mi olur acaba
  • quote:

aux bağlantısıyla yapsam ses daha iyi mi olur acaba

Aux bağlantısında biraz parazit mey
    dana geliyor hışırtı şeklinde
  • semih bey suan yedi tane ses dosyası indiriyorum bunların hepsini aynı anda cihza atabilirim.Ayrıca ses yükleme işlemini nasıl yapıyoruz. yardım eder misiniz
  • Yazilimin yuklu oldugu klasore girin. CONTENT/VOICE klasorune indirdiginiz ZIP dosyalarini atin. Yazilimi acinca bu dosyalari kullanabilirsiniz.

• quote:

semih bey suan yedi tane ses dosyası indiriyorum bunların hepsini aynı anda cihza atabilirim.Ayrıca ses yükleme işlemini nasıl yapıyoruz. yardım eder misiniz

NNG/CONTENT/VOİCE klasörü içerisine rar olarak atıp daha sonra menüden seslerden istediğinizi seçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bir kez bataryayı tamamen bitirin.

Li-po bataryalarda tamamen bitirmek pilin ömrünü bitirir. Tamamen bitmeden şarja takılmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bir kez bataryayı tamamen bitirin.

Li-po bataryalarda tamamen bitirmek pilin ömrünü bitirir. Tamamen bitmeden şarja takılmalıdır.

Dogrudur. Bunu ilk defa duydum hocam.
    Bir arastiralim bakalim. Ni-mh piller de bildigim kadariyla bosalmadan sarj olunca iyi olmuyor, omru kisaliyor.

• arkadaslar bn transmitter bağlantısıyla müzik dinlerken ses bazen alçalıp bazen yükseliyor sizce neden olabilir
  • quote:

arkadaslar bn transmitter bağlantısıyla müzik dinlerken ses bazen alçalıp bazen yükseliyor sizce neden olabilir

Yolda giderken boş olduğu için ayarladığınız FM frekansta radyo yayını olan bölgeye denk geliyor olmalısınız bu nedenle seste dalgalanma olabilir.
  • ben tlf gps 350 cihazı yeni aldım hatta 2-3 saat önce elime ulaştı ekranın neresine dokunursam dokunayım ekranın orta sağ tarafında dokunuluyomuş gibi oluyo fakat menü açma vs. başka sorun yok sizce ne yapmalıyım başına gelen oldumu acaba ürünü değiştireyimmi yoksa kronik bir sorunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: prgmalik

Yazdıklarınızdan ekran dokunmatiğinin kalibrasyonunun bozuk olduğunu anlıyorum. Yazılımdan çıkıp cihazın ana menüsünde büyük olasılıkla "Ayarlar" kısmında bulunan "dokunmatik ayarı/ekran ayarı/ekran kalibrasyonu" menüsüne girip ekranı tekrar ayarlayın hocam.
  • dediğinizi yaptım 3-4 kere şimdi halen aynı benim cihazda sistem/sistem bilgisi/kalibrasyon şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prgmalik -- 10 Nisan 2013; 16:52:22 >
  • kalibrasyonla düzelmemişse firma ile irtibata geçin ekran sorunlu olabilir.Garantisi varsa ekran değişimi yapılır
  • quote:

ben tlf gps 350 cihazı yeni aldım hatta 2-3 saat önce elime ulaştı ekranın neresine dokunursam dokunayım ekranın orta sağ tarafında dokunuluyomuş gibi oluyo fakat menü açma vs. başka sorun yok sizce ne yapmalıyım başına gelen oldumu acaba ürünü değiştireyimmi yoksa kronik bir sorunmu

Hayırlı olsun ben Vatan dan aldığımda aynı şey bana da olmuştu o taraf basılı kalmış gibi beyazlaşıyordu götürür götürmez hemen değiştirdiler tavsiyem eğer elden aldıysanız kontrol ettirin almadan önce çünkü sanırım bu sorun kronik .

• çok teşekkür ederim arkadaşlar ben n11.com da
    n 139.99 tl ye aldım ürünü değiştir veya iade et seçeneği var bu ürünü değiştireyim değilmi iade edip başka bişey alamaya gerek varmı acaba
  • quote:

çok teşekkür ederim arkadaşlar ben n11.com da
    n 139.99 tl ye aldım ürünü değiştir veya iade et seçeneği var bu ürünü değiştireyim değilmi iade edip başka bişey alamaya gerek varmı acaba

Navigasyon ihtiyacınız varsa değiştirip yenisini talep edin.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.