Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanx1

Cihaz yaklaşık bir saatdir şarjda olmasina ragmen açılmıyor, daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu?

Navigasyon cihazını uzun süre kullanmadığımda aynı durum bana da olmuştu; şarj gösterge ışığı yeşil olana kadar şarj etmeme rağmen cihaz açılmıyordu, ertesi gün tekrar bilgisayara USB'den bağladığımda sanki önceki gün hiç şarj edilmemiş gibi sıfırdan şarj etmeye başladı ve sonrasında cihaz açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Cihaz yaklaşık bir saatdir şarjda olmasina ragmen açılmıyor, daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu?

Navigasyon cihazını uzun süre kullanmadığımda aynı durum bana da olmuştu; şarj gösterge ışığı yeşil olana kadar şarj etmeme rağmen cihaz açılmıyordu, ertesi gün tekrar bilgisayara USB'den bağladığımda sanki önceki gün hiç şarj edilmemiş gibi sıfırdan şarj etmeye başladı ve sonrasında cihaz açıldı.

Cihazi çok nadir kullaniyorum, yazin tatile cikacaktim bu yüzden güncellemeler için kontrol etme ihtiyaci hissetdim, umarim bir sikinti olmaz..

• Yaklasik 24 saatdir sarj oluyor, kirmizi ışık yeşile donmedi. .. batarya degisimi ucreti hakkinda fiyat bilgisi olan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaklasik 24 saatdir sarj oluyor, kirmizi ışık yeşile donmedi. .. batarya degisimi ucreti hakkinda fiyat bilgisi olan varmi?

Batarya değişimi firmadan firmaya 20 tl ile 40 tl arasında değişiklik gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Yaklasik 24 saatdir sarj oluyor, kirmizi ışık yeşile donmedi. .. batarya degisimi ucreti hakkinda fiyat bilgisi olan varmi?

Batarya değişimi firmadan firmaya 20 tl ile 40 tl arasında değişiklik gösteriyor

Batarya değişimini nerede yaptırabilirim, şu an ankara dayım.
  • Benimde arka kapak bombeli bir şekilde şişmiş ve bataryası bitmiş durumda ? Garantiye nasıl göndericem yardım ? Adres olarak servisi nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan.07 -- 31 Mayıs 2013; 23:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Cihazi çok nadir kullaniyorum, yazin tatile cikacaktim bu yüzden güncellemeler için kontrol etme ihtiyaci hissetdim, umarim bir sikinti olmaz..

Hocam forumdan takip ettiğim kadarıyla batarya olayı kronik... Çok fazla şikayet var. Ben bugün garanti belgesini buldum, garantinin bittiğini sanıyordum ama temmuzun dördüne kadar süresi varmış, bugün ürünü migrosa teslim etdim. Bana araç şarjı ile cam tutacağınıda getirmemi söylediler yoksa bir ihtimal servisden geri dönme olasılığı falan varmış, bir daha eve dönüp onlarıda aldım ve teslim ettim, ürünü bugün kargolayacaklardı, umarım sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan.07

Benimde arka kapak bombeli bir şekilde şişmiş ve bataryası bitmiş durumda ? Garantiye nasıl göndericem yardım ? Adres olarak servisi nerede ?

http://www.sinbo.com.tr/tr/page.asp?Id=60&MenuId=59

• Sayın Telefunken TLF 350 navigasyon üreticisi ve forumdaki Sayın kullanıcılar,

Batarya değişimi nasıl ve nerede yapılıyor?
    Bayarya için alternatif çözüm bulan var mı?
  • quote:

quote:

Benimde arka kapak bombeli bir şekilde şişmiş ve bataryası bitmiş durumda ? Garantiye nasıl göndericem yardım ? Adres olarak servisi nerede ?

Sayın İmkansız;

Telefunken TLF 350 navigasyon cihazının

Bayarya için alternatif çözüm var mı?

Cevaplarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

• bataryayı bulsanız sizde yapabilirsiniz ama piyasada uygun batarya varmı bilmiyorum.En güzeli servisten fiyat almak ve servise yollayıp değiştirmek.
  • benimde bataryayı değiştirmem gerekiyor kendim değiştireceğim fırsat bulduğumda!
    İstanbul sinbo servisle görüşüp yollanırsa değiştiriyorlar.
  • Cihazı açıp bataryayı mı söktünüz ?
    Kullanabileceğimiz benzer batarya varmı? Telefonlardaki gibi rahat sökülüp takılan tipte neden üretilmemiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anreka

Cihazı açıp bataryayı mı söktünüz ?
    Kullanabileceğimiz benzer batarya varmı? Telefonlardaki gibi rahat sökülüp takılan tipte neden üretilmemiş ?

toplam 7 vida var alt kısımda microfon var vidalar söküldükten sonra yan tarafta takılı kenarda iki tırnak var

• arkadaşlar elimde bir tanıdığımın telefunken tlf 243 model navigasyon cihazı var ve haritası hiç açılmıyor ne yaptılarsa bunun harita güncellemesini nasıl yaparız acaba bir kabataslak söyleseniz gerisini ben getiririm inşaallah.
  • Merhabalar,

Başta NAVKING W50-M modelini almayı düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla yanlış ve alakasız yollara çok sokuyormuş o yüzden Vatan'dan TELEFUNKEN TLF 350 ı almaya karar verdim. Acaba ekran çözünürlüğü nedir ?
    Hiç bir yerde yazmadığı için 480*272 olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • Telefunken tlf 243 model nacigasyon cihazim var. Arkadaslar buna avrupa haritasi yukleyebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

Sayın İmkansız;

aynı bombelenme sorunu bitik batarya problemi ben de de oldu
    eğer garantisi devam ediyorsa servise gönderin ücretsiz olarak arka kapak ve bataryayı değiştiriyorlar
    ben once sinboyu aradım bana yurtıcı kargoya gidin size bir numara verecegim o numarayı soyleyin ucretsiz kargoyla bize yollayın dediler
    1 haftada geri geldi
    geldi pili 5 dakka dayanıyordu
    artık 30 dakka dayanıyor :) arka kapagıda beleşe değiştiler
    ama ben tekrar garanti bitmeden yollayacağım pilideğişssinler diye......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 25 Haziran 2013; 16:35:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

quote:

quote:

quote:

Sayın İmkansız;

aynı bombelenme sorunu bitik batarya problemi ben de de oldu
    eğer garantisi devam ediyorsa servise gönderin ücretsiz olarak arka kapak ve bataryayı değiştiriyorlar
    ben once sinboyu aradım bana yurtıcı kargoya gidin size bir numara verecegim o numarayı soyleyin ucretsiz kargoyla bize yollayın dediler
    1 haftada geri geldi
    geldi pili 5 dakka dayanıyordu
    artık 30 dakka dayanıyor :) arka kapagıda beleşe değiştiler
    ama ben tekrar garanti bitmeden yollayacağım pilideğişssinler diye......

Benim cihaz servisten döndü, yazilim yuklenerek vantuz değişimi yapılmış... Bataryada bi sikinti yokmuş. .. Yalniz anlamadigim olay şu, ben cihazi hicbir sekilde acamadim yada bilgisayara tanitamadim, yaptigimiz yedeklemenin ne anlami kaldi?

• Arkadaşlar merhaba,

Telefunken 350 GPS'im vardı. Kaybettim. O yazılımı telefonuma veya tabletime yükleyebilir miyim? Naviextras.com 'da bazı bilgilerime ulaşabiliyorum işime yarar mı bilmiyorum. Oradaki yazılımı nasıl kullanabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.