Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

ilginiz için çok teşekkür ederim

Sorun halloldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Sorun halloldumu?

henüz deneyemedim malesef :( navigasyon arabada çünkü. dener denemez sonucu yazacağım, tekrar teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Sorun halloldumu?

sorun dediğiniz yöntemle çözüldü. çok çok teşekkür ederim :)
  • Merhabalar,

Bu seneki tatil dönüşümde Telefunken 350 cihazımı akü bağlantısı olmadan kullandığım bir gün cihazın şarjı bitti ve kapandı.

Şarja taktığımda kırmızı led kısa bir süre yanıyor ve sonra çok kısık şekilde yanmaya devam ediyor.
    Reset tuşuna basınca da aynı şekilde davranıyor. Bir gün şarjda tutmama rağmen bir değişiklik olmadı.

Pil değişimi yaptım ancak yine durum aynı.

USB kablo ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar aleti tanımıyor ve naviextras'ta da alet gözükmüyor.

Fikri olan var mı ?
  • Şarjda iken reset tuşuna basarak deneyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih37 kullanıcısına yanıt
    Denedim. Reset tuşuna basınca kısık olan kırmızı led kuvvetli yanıyor 2-3 saniye sonra tekrar kısık hale geliyor.
    Alet açılmıyor ama. Reset tuşu basılıyken açma tuşuna bastım o da olmadı.
    Sinbo'nun sitesinden servis talep formu açtım.
    Garantisi 2 sene ise 6. ayda bitmiş. Tam arıza yaptığı zaman.
  • Bende yedek batarya var takabilirseniz ADR verin yollayayım nasıl takılacağını tarif etmiştim konuda

• semih37 kullanıcısına yanıt
    Bataryayı değiştirdim kendim ama düzelmedi. (Karaköy Selanik Pasajından aldım 15TL idi galiba)
    Sinbo'ya mesaj attım. Yurtiçi Kargo gelip alacak evden.
    Gelişmeleri yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat2150

Bataryayı değiştirdim kendim ama düzelmedi. (Karaköy Selanik Pasajından aldım 15TL idi galiba)
    Sinbo'ya mesaj attım. Yurtiçi Kargo gelip alacak evden.
    Gelişmeleri yazarım...

Ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat2150

Merhabalar,

Bu seneki tatil dönüşümde Telefunken 350 cihazımı akü bağlantısı olmadan kullandığım bir gün cihazın şarjı bitti ve kapandı.

Şarja taktığımda kırmızı led kısa bir süre yanıyor ve sonra çok kısık şekilde yanmaya devam ediyor.
    Reset tuşuna basınca da aynı şekilde davranıyor. Bir gün şarjda tutmama rağmen bir değişiklik olmadı.

Pil değişimi yaptım ancak yine durum aynı.

USB kablo ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar aleti tanımıyor ve naviextras'ta da alet gözükmüyor.

Fikri olan var mı ?

Hocam aynı olayı bende yaşadım, cihaz hiç bir şekilde açılmıyordu... Batarya düşüncesi ile ürünü servise gönderdim ama olayin batarya ile alakası yokmuş, yeni yazılım atıldığı yazıyordu. Hatta buraya yazmıştım bu nasıl olabilir? Pc cihazı gormedikten sonra yedeklemenin ne anlamı kaldı ??

• yedekleme yanlış yapıldığı zaman hata oluştuğu zaman gerekli olur pc cihazı görmediği ve açılmadığı zaman işe yaramaz
  • tlf350 mi arabayı satarken hediye verdim.şimdi ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.en son oylat kaplıcalarına giderken çok dolandırdı birazda ona kızdım..
  • hannane kullanıcısına yanıt
    navigasyon cihazı değil harita dolandırır veya rota seçenekleri iyi ayarlanmamıştır:)
    tlf 350 navigasyon cihazının haritası başarsoft dur ve en iyi harita diye bilinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

navigasyon cihazı değil harita dolandırır veya rota seçenekleri iyi ayarlanmamıştır:)
    tlf 350 navigasyon cihazının haritası başarsoft dur ve en iyi harita diye bilinir

ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannane -- 19 Ekim 2013; 6:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannane

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

ne tavsiye edersiniz

Selamlar;

ŞURAYI veya ŞURAYI İncelediniz mi?

• Merhaba,

Sinbo, benim taktığım sıfır bataryayı beğenmemiş ! Telefonda konuştuğum teknisyen "Pil şişmiş, bir de yazılım yüklenecek" dedi.
    Ya Karaköy'de bana "şişmiş" pil sattılar, ya da daha büyük bir ihtimal Sinbo'da pili ölçmeden direkt pil değişimi yaptılar.
    Çünkü içinden çıkan orjinal pil de sağlam çıktı. Neyse bu birinci konu.

İkinci konu Sinbo güya Yurtiçi Kargo'ya haber vermiş navigasyonu 2 gün içinde evden alacaklardı. 4 iş günü geçti ne arayan ne soran.
    Gittim Yurtiçi kargoya kendim verdim kargoya. (Sonra Yurtiiçi merkezden aradılar ne zaman aldılar sizden Navigasyonu diye) :)

Sinboyla emailler dönüyor bu arada. Cuma seyahate çıkıyorum Çarşamba kargoya veremezseniz işime yaramaz dedim. Dediler Tamam.
    Perşembe 11'de kargoya verilmiş kargo tabii seyahate yetişmedi. Tablete IGO Primo kurdum canavar.
    Bu da üçüncü konu.

Bu sabah Navigasyonu teslim aldım kargodan. 55TL nakit kargoda ödedim. Pil+yazılım.
    Tabii merak içini açtım hemen pil ne alemde diye. Pili değiştirmişler.
    AMA orjinal 1200mA yoktu ellerinde herhalde 950mA pil takmışlar.
    Sağlık olsun en azından alet çalışıyor. İçindeki haritalar da güncel. 2013, 7 ay.
    Bu da dördüncü konu.

Son durum bu. Aleti henüz arabada deneme fırsatım olmadı.
    Ama ders oldu, telefona ve tablette de navigasyon bulunduracağım yedek olarak.
    Hatta IGO Primo arabirim ve özellikleri olarak daha cok hoşuma gitti.

Not: Bir de Navigasyonun kasasının 6 ana vidasından ikisini yalama yapmış güçlü teknisyen ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat2150 -- 19 Ekim 2013; 21:16:11 >

• Ferhat2150 F kullanıcısına yanıt
    sinbo nun yaptığı yanlış 950mah pil takmakla
    karaköyden aldığınız pilin ölçüleri farklı alabilir voltajı farklı olabilir buda taktığınız zaman şişmeye neden olmuş olabilir
    kargo masrafını çıkarınca alınan ücret fazla geldi bana cihaz garanti kapsamında değilmiydi ?
    yalama olan vida ve takılan 950mah pil ile ilgili geriye dönüş yapıp kabul etmemeliydiniz
  • Telefunken gps 350 cihazda maksimum hızımı nasıl görebilirim. (Anlık görünüyor) saygılar
  • Artık telefunken 250-350 navigasyon satılmıyor değil mi?
    Ama ömür boyu güncellemesi devam ediyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.