Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömür boyu işi bira karışık,başarsoft eski ömürboyu 7 yıl dıyor firmalar cihaz kullanılabilir olduğu sürece Türkiye harita güncellemeleri ücretsiz diyor henüz orta yol bulunamadı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    mrh TLF GPS 248 model telefunken navigasyon cihazım.pili bitti.ama bir türlü icini acamıyorum.iki vidası var yan tarafında söküyorum ama bir şey olmuyor.biliyorsanız yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
  • TLF 250 cihazım var. Cihazın pili öldü. Kendimiz değiştirebilir miyiz? Nereden temin edebiliriz? Çin'den alabilir miyiz? Pilin model numarasını nedir bilen var mı?
  • bir önceki sayfaya bakmış olsaydınız ekli resmi ve detayları görebilirdiniz
  • semih37 kullanıcısına yanıt
    almamız gereken bataryanın özelliklerini de söyleyebilir misiniz? kaç volt olmalı, kapasitesi ne olmalı?
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    1200Mah 3,7volt
    3.7 volt olup daha yüksek kapasiteye sahip bir batarya alırsak sorun çıkar mı? Boyutlar önemli mi yoksa standart mı?
    Cevap için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Boyutlar önemli çünkü cihaz içerisindeki bölüme anca sığmakta ölçü ve voltaj değişmeden daha yüksek batarya takılabilir bana göre şarz akımı kafa karıştırıyor burada ama bence önemli değil
    http://www.pilburada.com/power-xtra-px-5047103-37v-2750mah-lityum-polimer-pil-batarya-navigasyon-pili-gps-pili-55343u.html

bu linkteki pil sığar mı? ebatları felan yazıyor özellikler bölümünde
    İçerisini Açıp Ölçmek gerekli pil değiştirdiğimde ölçmek aklıma gelmemişti siz konuda verilen resimlere dikkat ederek açıp cetvel yardımıyla ölçebilirsiniz
    ölçeceğim
    çok dandik cihazmış
    doğru düzgün kullanmadım bile
    geçen yarı yolda bıraktı beni
    pili ölmüş. şarj tutmuyor.

bu cihaza uygun hesaplı bataryayı nereden alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 17 Şubat 2014; 20:56:11 >
  • ffate F kullanıcısına yanıt
    Şarz deşarz döngüsü önemli bendeki de dandik bir cihaz değilmiş yıllardır kullanıyorum pil ömrü-performansı konusunda biraz bilgi sahibi olmak lazım pili teknik servisten veya karaköyden temin edebilirsiniz
  • Telefunken TLF GPS 250 cihazın nauigasyan menusune girmiyor sanırım yazılımı silinmiş acaba yazılımını nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Telefunken TLF 350 navigasyonumu satmak istiyorum cihazı çok kullanamadım ve garantisi bitmiş durumda ama ne yere düştü nede hasar gördü toplamda 7-8 kez kullandım
  • TLF 250 birden gitti. Ekrana görüntü gelmiyor. Cihaz çalışıyor gibi çünkü sağ taraftaki mavi ışık yanıyor. Sanırım ekranı bozuldu. Ekranda hiç tepki yok.

Bilgisayara bağlayınca cihazın içini ve hafıza kartının içini görüyorum.

Alet tarafımdan parça pinçik edildikten sonra çöpe gitmiştir.

Aletten çok memnundum. 2 yıl boyunca görevini en iyi şekilde yaptı. Bu cihaz olmasaydı Ankara'yı hiç bilmeden onlarca kez rahatça gidip gelemezdim.

Yeni bir navigasyon cihazı almam gerekecek. Tavsiyesi olan var mı? 5" yeterliydi ama sanki 7" daha iyi mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 20 Nisan 2014; 23:47:57 >
  • Ankara'dan 250 veya 350 sini satan varsa, talibim.
    PM atabilir veya buraya cevap yazabilirsiniz.
  • TELEFUNKEN TLF GPS 250 NAVİGASYON 89 TL NASILDIR BU FİYATA ALAYIM MI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    Vuruğu kırığı yoksa al.
  • osman_goksel kullanıcısına yanıt
    Vuruğu kırığı yok 2 tane kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.