Şimdi Ara

Telegram projesi DOGS Binance’de listelendi, hacim 1 milyar doları geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telegram projesi DOGS Binance’de listelendi, hacim 1 milyar doları geçti
    Son dönemde Telegram mobil uygulaması üzerinde gerek tıklayarak, gerek karakter çarpıştırarak gerekse hiç bir şey yapmadan sadece üye olduğunu süreye göre puan kazandığınız meme projeler mantar gibi çoğalıyor. Notcoin ile başlayan çılgınlık TON ağında DOGS ile devam ediyor.

DOGS nasıl kazılır?

Hamster Kombat gibi projelerin aksine DOGS sadece Telegram üyeliğinizin süresine göre puan dağıttı. Sonrasında sosyal medya görevleri ve referans bularak puanlarını katlayanlar oldu. Sadece 1 ay sonra sürpriz bir Binance listelemesi geldi.

Ayrıca Bkz.Bitcoin çakıldı, piyasalarda kara Pazartesi

Tüm büyük borsalarda listelenen DOGS projesi kısa süre içerisinde 700 milyon dolar pazar değeri ve 1 milyar dolar işlem hacmine ulaştı. Haliyle TON ağındaki Telegram projelerine ilgi de arttı. Harcama gerektirmeden sadece ekrana tıklayarak para kazanma trendi uzun bir süre daha gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

• Boş iş gözüyle bakıp öylesine girip görevleri yapıp çıkmıştım. Benimki de 8usd etti. Bereket versin.

• abi ne projelermiş bir türlü bitmek bilmediler. Şurada 6 ay sonra esamesi okunmayacak.

• The Stanley Parabledaki etrafında ne olup bitmeden tuşlara basan stanley geldi aklıma.
    stanleyparableyoutube
    The Stanley Parable Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=fBtX0S2J32Y

• bana niye vermemişler :)

• Ben de airdroptan 50$ civarı aldım bereket versin. 2-3 gün girmişimdir maks ama Binance'a çektiğim için Binance kampanyası da ekstra verdi.

Bybitten de yalan olmazsa 192.500 dogs coin daha gelecek daha. Ha bunun böyle garanti bir proje olduğunu bilsem daha çok task yapardım.

1.ye düşen coine bakınca 60.000 dolar küsür gibi bir airdrop gelmiş, uçuk rakam.

• Telegram uygulamasında listeleneceği zaman airdrop için cüzdanı bağlamış mıydın? Bağlamadıysan da galiba walletta earn kısmına gidiyor borsa yerine.

• Şitkoinlere ilave gelmiş.

• *Chiliz ekosisteminde yeni bir bot çıktı hemen katılın daha 9450 üyesi var 10 Ağustos'ta başladı

*Diğer botlar gibi ref yaptığında ödül vermiyor tıklamasından %3 veriyor ayrıca belli sayılarda başardı ödülü var Max 50 kişi, linkten gelene de 20k puan veriyor baya faydalı oluyor.

Chiliz Farm Tap

• Arayüz İngilizce olduğu için hiç bir şey anlamıyorum ve çoğuna katılmıyorum.

Farm a katıldım sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla alanlar güzel silkelediler 55'lerden 35e düştü ^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.