Şimdi Ara

Telegramdan kopya çeken ucubeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım birden bunu yazma isteği doğdu telegramdan çok kopya çeken var millet cevap anahtarı için yalvarıyo resmen tg denemelerinde sıralamayı pek takmayın mayısta fln gerçek sıralamayı görmeyi başlarsınız kopya çekenler yksde kötü yapıyor geçen sene birini yakalamıştım da ifşalamamıştım her deneme 100-110 yapıyodu ama beklenilenden kötü yaptı kaydırma yaptım fln dedi(at yalanı öpim inananı :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 6 Ocak 2024; 20:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene cevap anahtarı ve kitapçığı benden alabilmek için ücret sunmuşlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 6 Ocak 2024; 20:22:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarıyla da belli isimler var. Genel ce kalabalık bi grup acmislar. Buraya istedikleri yayinin cevap anahtarıni en erken atanlara belli ucret veriyorlar ve bu cevap anahtarıni duzenleyip daha yüksek mebladan kanala sunuyorlar. Oradan cok ihtiyacı olanlari kekleyip karlarini koyuyorlar. İstedikleri sayiya ulasinca da genel gruna atıyorlar. Hala devam ediyor mu bilmiyorum

• maroonedd kullanıcısına yanıt

Öyle npcler de var şimdi baktım da sayfa yöneticisi pdf+cevap anahtarından para alıyo valla helal olsun sağlam keriz silkeliyo

Sunulan ücret ne kadardi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ocak 2024; 20:28:10 >
  • Ediyormus :D bunlari patlatmak gerek de karsidaki enayilere bakinca hak biliyorum.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    150 civari olmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Onun için 150 veren 200 verir 200 deseydin

• bizim lisenin birincisi 5.8k (ben) ikincisi 25k yaptı.

denemelerde 5-10 arası oluyordum hep. Ki sene başından beri de 100 net yapıyodum tyt'de.

ilk 5'te olanlar 100k falan yaptı.

alayı kopyacı

sıralamaya kesinlikle bakmayın.

• Amac ne peki?

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle amacı millete kendini zeki göstermek,havalı olacağını zannetmek vs.

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Bana cok anlamsiz geldi denemede 1.olsa ne olacak bunu kendinin basarmadigini bilmiyor mu

• 12deyken tgye girmiştim

yanımda cevap anahtarından bakan çocuk 22yksde 7k yapmıştı

• Bizzat tanidigim biri cogu denemede tyt ayt fulluyordu 30000 e zor girdi

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

O bir kez kopya çekmiştir büyük ihtimalle istisnalar olabiliyor ama çevremde kopya çekip de en iyi yapan 40 k yaptı

• Bizim kursta bir tane anormal vardı özdebirden 116 d 0 y yaptı bu kadar da belli etmezsin zaten sonucunda da taşrada kimya bölümü okuyor

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Bizim kursta da her deneme 105+tyt 65+ayt yapan biri vardı kopya çektiğini yakalamıştım da ses çıkarmamıştım o da 90 k civarına girdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.