Şimdi Ara

telekom a son uyarı! 24 saat veriyorum; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gprsmania

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimaksoy_23

valla bende int. cafeden bağlanıyom. 4gb sınırsız. artık download rekorları kıracam. ayda 500 gb veri indiricem. herhalde bağlandığım ilçenin bütün adsl ağnı çökertirim umarım.

4gb da güzel olur he
    4mbitte internetmi onun yanında :P

gerçekten güzel olurdu
  • Smile veya superonline geçelim demişsin bunlarda Turktelekom altyapısını kullanan şirketler buna geçmemiz ttnetin ekmegine yag surmekle aynı şey.Adam bir aboneyi daha başka bir şirkete havale edecek yani basından seni beni ve bizim gibi bu işi bilenleri savacak.Kimse arayıp basını agrıtamıyacak ufff puff de deseler biz 100 defa aradıkmı yaptırabiliyoruz bazı isteklerimizi aramızda portunu yenileten kablo sistemlerini yenileten arkadaslar var.Biz başka bir servise geçsek adamlar daha fazla kar eder emin ol....Superonline daha çok abonelik satar ve karşılında TURKTelekomdan daha çok servis ve port ister.Soylediklerinde haklısın ama ozel sektorden güçlü bir rakip çıkmadıkça bu iş boyle devam eder.

Edit:Kelime duzeltimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 18 Şubat 2008; 23:59:51 >
  • smile, superonline neticede bu işten para kazanıyor.
    toptan olarak aldığı hizmeti son tüketiciye satıyor.
    bi nevi ayakçılık tabi ama sandığın gibi telekomun hoşuna giden bişey değil.
    @linkin_park telekom şirketlerine dünyanın hiç bi yerinde özel sektör kuruluşu olarak bakılmaz.
    stratejiktir. ingiliz vodafone un yunanistan da nasıl bi skandala karışıp türkiye de telsim in peşkeş çekildiğini hatırlatmam gerekir.
    benim için bunlar her zaman kamu kuruluşu olarak kalmalıdır.
    türksat tan bahsetmişsin; inan bana peşkeş sürecinde internet hususunda türksat ın rakip olarak geri plana itileceğine dair, pazarlıklar yapıldığı ciddi düzeyde iddia edilmektedir.
    tüpraş ı otelde satmaya kalkan da ben değildim değil mi.
    valla evine kaçak hat çeken arkadaşı tebrik ederim.
    diyorum ya
    4gb 30 vereceğinize limtsize 50 verip 100gb kullansanız daha iyi bence.
  • 1 Ayda 100 gb falan indirdim. Rapid, torrent 7 gün 24 saat sömürüyor. Wireless ile 3 kişiyede internet veriyorum. Verecem telekomun beynine beynine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 850520İD

smile, superonline neticede bu işten para kazanıyor.
    toptan olarak aldığı hizmeti son tüketiciye satıyor.
    bi nevi ayakçılık tabi ama sandığın gibi telekomun hoşuna giden bişey değil.
    @linkin_park telekom şirketlerine dünyanın hiç bi yerinde özel sektör kuruluşu olarak bakılmaz.
    stratejiktir. ingiliz vodafone un yunanistan da nasıl bi skandala karışıp türkiye de telsim in peşkeş çekildiğini hatırlatmam gerekir.
    benim için bunlar her zaman kamu kuruluşu olarak kalmalıdır.
    türksat tan bahsetmişsin; inan bana peşkeş sürecinde internet hususunda türksat ın rakip olarak geri plana itileceğine dair, pazarlıklar yapıldığı ciddi düzeyde iddia edilmektedir.
    tüpraş ı otelde satmaya kalkan da ben değildim değil mi.
    valla evine kaçak hat çeken arkadaşı tebrik ederim.
    diyorum ya
    4gb 30 vereceğinize limtsize 50 verip 100gb kullansanız daha iyi bence.

kesinlikle haklısın kamu kurulusu olarak kalmalıydı. zaten devletin amacı topluma en iyi hizmeti sunmaktır. özel şirketlerin amacı ise kar elde etmektir. ama işte herşeyi çok iyi bilen devlet büyüklerimiz varya...ne diyeyim bu millete az bile. surda telekomun bir alternatifi olsa bir dakika durmam.

• valla benim yaşadığım şehirde ne superonline ne smile nede telcom var. Seve seve telekomun adsl sini kullanmak zorundayım. Herkes ist te yaşamıyor
  • Al birini vur ötekine, turksat da türktelekom da aynı. Şimdi TT ye kızıp turksata geçersek, eve hat çektirmeymiş, sonra o hattı açtırmaymı, sonra o hattı nete açıtrmaymış, bide modem fiyatıymış oh anam oh. Ben bikere sordum 160 ytl ye denk geliyor.

Zaten sınırsız kullanıyorum, hattımıda komple şikayetim üzerine düzelttiler. Mis gibi oldu valla
  • TT şimdi bu başlığı görünce bi' tırsar bi' tırsar ki... Bütün fiyatlar yarıya düşer, hızlar 5' e katlanır,rapide bile yeni server açarlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

TT şimdi bu başlığı görünce bi' tırsar bi' tırsar ki... Bütün fiyatlar yarıya düşer, hızlar 5' e katlanır,rapide bile yeni server açarlar...

valla bence tırsmaz. diyelim iptal ettirdik ve bizden zarar etti. ama bunun 10 katını hem normal tlf faturalarına yansıttığı sabit ücret ve de türkiyedeki bilinçsiz adsl kullanlarının sürekli bir arıza olduğunda(normalde arıza yoktur) telekomu araması ve hatta en az 5-10 dakka bekletmesi ile bu parayı kazanıyor.adamlar işini biliyor bence.
  • Yaw 3-5 tane adamın adsl kapatmasıyla ttnet indirim yapacak mı sanıyorsunuz?50 tane abonesi olan bi firma felan değil arkadaşlar bu ttnet...

Bu nasıl bir mantıkdır anlamıyorum,siz forumda konu açarak ttnet batırmayı mı düşünüyorsunuz.
    Yapmayın etmeyin arkadaşlar Allah aşkına,zamanında 7kb/sn hızındaki "hızlı" internetin saatine 1 lira para verdik, şimdi sınırsız 2Mbit internetim var Allah'a şükür çatır çatır da indiriyorum istediğimi,hiç sorun yaşamadım daha bağlantımda,en yoğun vakitlerde bile hız düşmesi olmadı...Fiyatı çok mu pahalı 69 lira!?

Eskiden 150 lira telefon faturası verirdik 2-3 adamla icqda konuşcaz diye.
  • Bu telekom ancak su çıkacak olan yeni yasa ile hizaya gelir. olay çok basit. yeni yasa çıkınca kısıtlamalar yüzünde çoğu kişi adsl ni iptal ettirecek. çünkü hepimiz genelde downloadcıyıdır. sadece sörf olayı bizi tatmin etmediği için çoğu kullanıcı adslerini iptal ettirecek. telekomda yasanın verdiği zararı, bir çok yeni kullanıcı kazanmak için fiyatlarını düşerecek.(ama bunları hepsi sadece sözde olan şeyler-uygulamada neler olur gerisi allah kerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimaksoy_23 -- 19 Şubat 2008; 20:51:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

http://forum.donanimhaber.com/m_21283787/tm.htm

@FuLLTiMeHaCKeR ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim.İnsanları kendi başlığına çekince ne olacak yani?Bir şey söylediğin de yok.Karışma herkesin işine.Daha telekomu savunuyor.
  • Şimdilik aboneliklerimizi iptal etmemiz manlıklı görünmüyor. çünkü br alternatif yok.
    Ama en azından müşteri kaybına yol açabiliriz. Şöyleki: apartmanda oturanlar, kapıya ilan assınlar "internet ortağı arıyorum" gibi Alın bir 4mbit paylaşın 3-5 kişi.
    Ben şuan 2 kişi kullanıyorum ve yeni paylaşımlara her zaman açığım.
  • Yine gaza gelmiş birileri...

Anlayamadığım, şu andaki hızlarla hangi FAYDALI ve ÖNEMLİ işi yapamadığınız...

Veya 100 MBit hız olursa sabahtan akşama kadar film veya program indirmek, video sitelerinde film izlemek dışında ne yapacağınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 20 Şubat 2008; 15:09:54 >
  • Fare dağa küsmüş,dağın haberi olmamış. *
  • 24 saatin doldu. Hadi bakalım görelim iptal dilekçesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi out -- 20 Şubat 2008; 16:22:42 >
  • Sıkar biraz...

quote:

Orjinalden alıntı: out

24 saatin doldu. Hadi bakalım görelim iptal dilekçesini
  • eskiden nete kaç milyon veriyoduk adsl yokken vala ben cok büyük miktarlar ödedim bu adsl ilac gibi oldu şikayet ne ben anlayamadım kusura bakmayın 29 ytl iyi bir fiyat benim için çok şey indirmiyorum zaten

şikayetiniz ne ki ?
  • iki veledin gazıyla hareket edecek değilim.
    sizin gibi kafalarla zaten tüm mücadelemiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.