İnşallah bi karşılıgını alırsınız bende yazıcam bi mail bende 2004 ün sonunda baglatmıştım gerçekten çok haksızlık yapıyorlar inşallah işimize yarar bir cevap çıkar
Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır. Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.
* Ankara'da Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle
* İzmir'de 75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir
* Bursa'da Yeşilşehir
Ordu'ya ne zaman gelir bu acaba :)
Hız Kotalı/Limtsiz Ücret İndirim Şehre Ses Geldi 10Mbps 5GBKOTALI 29TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 10Mbps Limitsiz 49TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 20Mbps 10GBKOTALI 39TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 20Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 100Mbps 20GBKOTALI 69TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz 100Mbps Limitsiz 129TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
Gelene kadar katlanıcaz napalım.
Ben Konya dayım bekliyorum ya 3g yada süperonline gelsin artık
quote:
Orjinalden alıntı: chaos7 Ordu'ya ne zaman gelir bu acaba :)
Valla hemşerim fiberi bilmemde ben pazartesi Ordudayım inşallah
Arkadaşlar ulaştırma bakanlığı'na yolladığım maile hala bir cevap gelmedi, cevap alabilen var mı??
quote:
Orjinalden alıntı: confuest
Arkadaşlar ulaştırma bakanlığı'na yolladığım maile hala bir cevap gelmedi, cevap alabilen var mı??
malesef..
bu ülkeden bi b*k olmaz!!!!!!!!!!!!
Bana cevap geldi AKİM vasıtasıyla Ulaştırma Bakanlığı'ndan;
ADSL hizmetinin tüm Türkiye genelinde yaygınlaştırılması , yüksek hız ve makul fiyatlardan verilmesi için yapılan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bilgilerinize
quote:
Orjinalden alıntı: omergorur
Bana cevap geldi AKİM vasıtasıyla Ulaştırma Bakanlığı'ndan;
ADSL hizmetinin tüm Türkiye genelinde yaygınlaştırılması , yüksek hız ve makul fiyatlardan verilmesi için yapılan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bilgilerinize
Birşey demek isterdim de banlanmak istemiyorum...
aynı maili bende dün gece akime yollamıştım bugün cevap gelmiş
06.07.2009
Sayın ....,
"Telekom’un adsl " konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 818827 numaralı başvurunuz, Ulaştırma Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Ulaştırma Bakanlığı Cevabı:
Sayın ...; ADSL hizmetinin tüm Türkiye genelinde yaygınlaştırılması, yüksek hız ve makul fiyatlardan verilmesi için yapılan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bilgilerinize
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.