Şimdi Ara

Telekom'dan İnternete Ayar ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çözüm çok basit....teklifınız son derece dogru ve mantıklı...Ben 4 gb 29 lira yerine 56 lira ödemekten canım çıktı...dediğin olsa 35 lira olunca şak diye kesilecek kesilsin....Emmmeeee...Yok ...Mümkünatı yok.....Yapmazlar....Özet...Biraz daha etkili hak arama lazım...REKABET YOK....UYGUN TARİFE YOK....REKABET KURUMUNA ŞİKAYET EDİNİZ....TEKEL OLUŞTURUP İNSANLARI SOYMAK ABD. DE EN BÜYÜK SUÇ..... saygılarımla..

Yahu sizi anlamıyorum demekki devamlı olarak kotayı aşıyorsunuz madem 4gb yetmiyor neden limitsiz almıyorsunuz ki hadi kotayı aştınız 1 ay 2. ayda aştınız insan bir düşünür ben niye aşıyorum bunu kusura bakmayın ama bilinçsizlik değil bu farklı bişi.
    Ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim: INTERNETTEN ONLİNE OYUN OYNAMAK, VİDEO İZLEMEK, FACEBOOK, YOUTUBE YADA HERHANGİ BİR SİTEDEKİ VİDEOLARI İZLEMEK, RESİMLERİ AÇMAK, ONLİNE RADYO, TV İZLEMEK, MSN ve SKYPE DE GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ CHAT YAPMAKTA bir DOWNLOAD sayılır. Bu sadece dosya indirmekle sınırlı değil. Sadece sitelerde dolaşmak bile en az 1 ayda 500mb den fazla kotadan götürür. Çünkü artık sitelerde daha fazla içerik var. Bunları yapan biriyseniz ya abatmayacaksınız yada sınırsız kullanacaksınız. Daha karlı çıkarsınız. 15 TL kar edecem diye kasmayın değmez sonuçta o strese.

• Facebook grubumuzun çalışmaları ses getirmeye başladı. MHP M.Vekilimize ilettiğimiz mağduriyeti, Sayın Vekilimiz meclise taşıdı.

Bununla ilgili teknoloji sitelerinde haber yayınlandı. İlgili linkler şunlar:

DONANIMHABER.COM

PC LABS

CHIP - ONLINE

EBM HABER AJANSI

Sayın MHP M.Vekilin Web sitesi:
    http://www.yilmaztankut.org/index.asp

Diğer birçok haber portalında da haber olarak yayınlandı.

Facebook grubumuza desteğinizi bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kota.ayar -- 25 Kasım 2009; 16:02:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.