Arkadaşlar geçen hafta telekom'un web sitesinde ADSL hızlı başvuru diye bi bölüm var ordan ADSL'ye başvurdum.En azından öyle sanıyodum.Daha sonra bir arkadaşım telekom'a gittiğinde başvurusunun telekom'a iletilmediğini görmüş.Orda tekrar form doldurup başvuru yapmış.Ancak 3 hafta geriye düştü tabi sırada!Tabi aynı şekilde bende. Bence sizde int.den ADSL başvurusu yaptıysanız bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne gidip kontrol ettirin.Boşuna bekliyor olabilirsiniz.Bu arada telekom'u da bu olaydan dolayı kınıyorum.Sözde kaydınız başarıyla alındı yazıyodu hani nerde?
en saglamı gıoderek ttnete guven olmaz!
elinde sonunda gidip sozlesme imzalayacaksin bence boyle risklere girecegine git kendin basvur
evet yarıyor geçen lerde bizde bir arkadaş için başvuru yaptık 2 gün sonra aradılar ve sözleşme imzalamaya çagırdılar ve akşama hat açıldı......
quote:
Orjinalden alıntı: pcforum
Yok o site işe yarıyor. En azından ben yaradığına şahit oldum. Ama nedense her telekom'da işe yaramıyor. İstanbulun bir semtindeki telekom'da işe yararken diğerinde yaramıyor.
telekom demeyin bana ya şikayet dilekçesi yazacam.şubat 17-18 gibi adsl bağlantımız açıldı toplam 10-12 gün falan kullanma sonucu 46.5 milyon fatura geldi hemen hemen marttan beri de dandik bi bağlantı var kesilip kesilip bağlanıyoo. telekomdan kaynaklanan bi arızaymış tespit ettiler arızayı 3 gündür yapacaklar bakalım ne arızaymış beeee.