Herkes bulunduğu bölgede ne iyise onu kullanıyor zaten bende tadını çıkarın diye belirtmiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telekom ile Vodafone arasında çekim gücü farkı nedir (2. sayfa)
-
-
Telekomu en son ne zaman kullandınız bilmiyorum ama 5 yıl önceki telekomla şuanki arasında dağlar kadar fark var. Ben güncel haliyle Turkcellden başarılı buluyorum kendilerini.
Vodafone ise çekim sorunu yaşatmaz hatta çoğu yerde en iyi çeken odur ama hız olarak bazı yerlerde yavaş kalabiliyor, eskiye göre daha iyi olsa da hala ciddi ciddi 2Mbps hız görebileceğin çok bölgesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Kasım 2023; 23:32:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell ve vodafone çift hat kullanıyorum.
Turkcell 1 milyon nüfuslu ilçede çekmiyor. Öğle vakti sokakta speedtest sonucunun 0.10 olduğunu gördüm. Bazı yerlerde sokakta 1 diş görüyorum. Ciddi sorun. Ha bazı yerlerde 200 mbps hızları da görüyorum ama asıl yaşadığım yerde çekmiyor maalesef.
Vodafonede ise sorun yok. Çoğunluk vodafone internet hızından şikayetçi ancak ben o yönden de vodafone'dan memnunum. Mobilde hız arayan biri değilim zaten kotalı paketler kullanıyoruz hızım 20 mbps olsa ne 100 mbps olsa ne.
-
4 aydır vodafone kullanıyorum ve ucuz tabiri caizse ölü fiyata tarife almıştım pass paketleri dahil saşırtıcı derecede iyi şuan 30 mbps altı hızlar görmüyorum pek nadir bu da kullanımımı çok rahat sağlıyor.
Para vereceksem uçup kaçmalı ben şahsen ne telekomda ne turkcellde uçup kaçmadığını gördüm.O yüzden üçünün arasından en makul fiyatlısını yakalamaya bakıyorum.
-
Hangi firmanın iyi olduğu, bulunduğunuz yere göre değişir... X yere vodafone baz istasyonu kurmamıştır yada istasyon çok uzaktır Turk telekom çeker. B yerine turk telekom istasyon kurmaz Vodafone çeker. Onun için bulunduğunuz yerde hangisi iyi çekiyor, hangisi uygun fiyatlı ona bakmak lazım. Ancak genel de Turkcell hemen hemen her yerde çeker, tabi fiyatları o derece de pahalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 16 Kasım 2023; 13:0:38 >
ben 3 operatorde kullanmis biri olarak turkiye geneli 3 gsm operatör her yerde cekiyor diyemem onemli olan cok gezmiyorsan bolgende iyi cekip uygun olan bulmak ben her ili gezerim derseniz uygun olarak tt cekim olarak turkcell derim 2 hatli telefon kullanan icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 16 Kasım 2023; 12:54:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X