Şimdi Ara

Telekom Şikayet için Yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde internet var,çok yavaş ama telefon çalışmıyor.Telekoma arıza kaydı oluşturdum gelip baktılar,sorun kabloda dediler,iç tesisatta sorun varmış.Ama adamlar gelip kapının önündeki kabloya değil de zemin kata baktılar burada sinyal var ama sizin eve ulaşmıyor diye.Elektirikçi çağırıp baktırmam benim yaptırmam lazımmış.Arkadaşlar zaten ben her ay 20 tl abonman parası veriyorum kullanmadığım halde,Kullanamadığım hizmetin parasını veriyorum ve tesisatcıyı ben çağırıp parasını da ben vereceğim,Nasıl oluyor anlamıyorum.Sizce ne yapmam lazım.

• evin içine karışmaz telekom onu dışarıdaki hattı ilgilendirir evini elektrikci kontrol eder.
  • ona bakarsan ben 2 aydır internet alamıyorum taşındım ve altyapı fiber ama smile sibere geçirmiyo beni,altyapınızın fiber olduğunu kanıtlayın diyo bunu nasıl halletçem bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNETE GEÇİNhttp://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur burdan kontrol edebilirsin nerelerde fiber var diye büyük ihtimal dogru.

d-smart netten bir iş olmaz birşeyle ilgilendikleri yok mail atıyorsun cevap vermiyorlar ay başında filan ttnete başvurcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusgaming

TTNETE GEÇİNhttp://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur burdan kontrol edebilirsin nerelerde fiber var diye büyük ihtimal dogru.

d-smart netten bir iş olmaz birşeyle ilgilendikleri yok mail atıyorsun cevap vermiyorlar ay başında filan ttnete başvurcam.

bu harita tam doğru değil,evime telekom gelip tilgin modem bagladı yeni yerleşim olduğu için ve altyapı tamamen fiber olduğu için ama smile dandik sistemlerinde göremiyo iptal etsem 296 lita ceza kesiyo ama 12 temmuzdan beri neti gönderemiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız testi sonucu mu veriyorum, İndirme hızı 0,42 mb Yükleme hızı 0.32 mb. Bunu da internette kopma olmayınca öğrenebildim. Sözleşmem 2 ay sonra bitiyor,bundan sonra ttnet mi allah korusun. Yapmiyacam o kabloyuda,telefonu da kapattıracağım,internetide,aylık 150 tl bayılıyordum zaten size,baskasından alırsınız alabilirseniz o parayı.Hergün günde nerdeyse 2 defa arıyorum sizi ya allahtan korkun ne hizmet verdiniz ne çözüm buldunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.